FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα Γουμέρου-Ολυμπιακός Σαβαλίων 3-0: Εύκολα η δεύτερη νίκη

Ημερομηνία: 21-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98756″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Ολυμπιάδα  Γουμέρου έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS SECURITY, επικρατώντας 3-0 του Ολυμπιακού Σαβαλίων στο Λαντζόι, που έπαιξε με σημαντικές απουσίες (χωρίς Μπουγονικολό, Σταυρούλια, Γεωργίου).

Η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου προηγήθηκε στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε, στο 26΄ με σουτ του Νικολόπουλου μέσα από την περιοχή και αφού είχαν προηγηθεί άλλα δύο σουτ από Στροφύλλα, Καλαντζή, σε φάση διαρκείας. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει, αλλά το σουτ του Μπαμπίκη στο 30΄ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 35΄ ζήτησε έντονα πέναλτι σε χέρι, μετά από σέντρα του Θανάση Αντωνόπουλου. Στο 39΄ το απευθείας φάουλ του «Φίγκο» πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 43΄ η Ολυμπιάδα είχε πλασέ του Νικολόπουλου ξυστά άουτ.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός είχε ανούσια υπεροχή και η Ολυμπιάδα απειλούσε στην κόντρα επίθεση. Έτσι, στο 63΄ έγινε το 2-0 με τον Λευτέρη Κωνσταντόπουλο, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα και στο 67΄ με τον Στροφύλλα το 3-0, ύστερα από γύρισμα του Ν. Γεωργίου. Ο Ολυμπιακός είχε μόνο στα τελευταία λεπτά δύο φάσεις με τον «Φίγκο» και τον Μπουμπουνά να του λέει «όχι».

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης (80΄ Ι. Α. Φωτακόπουλος), Καρακίτσος (43΄ Χρυσαειδής), Κύτταρης, Μπίρμπας, Ι. Β. Φωτακόπουλος, Ν.  Γεωργίου (77΄ Ροδόπουλος), Καλαντζής, Στροφύλλας, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος (73΄ Δ. Γεωργίου).

Ολυμπιακός Σ.: Ζωμένος, Μ. Μαρκόπουλος, Τσακοπιάκος (89΄ Μπορδόκας), Σαββανίδης, Γιαννακόπουλος (34΄ λ.τρ. Ρούνης), Λ. Μαρκόπουλος, Κολτσίδας, Αβραμόπουλος (88΄ Κουμουκέλης), Χοτζάι, Αντωνόπουλος, Μπαμπίκης (79΄ Πράτι).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot