FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα Γουμέρου-Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί…

Ημερομηνία: 22-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87222″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Ολυμπιάδα και ο Λ. Αστέρας αναδείχτηκαν χθες  ισόπαλοι 1-1 στο Γούμερο, για τον πρώτο αγώνα των πλέι-άουτ και η υπόθεση παραμονή στην Α1 DEDALOS SECURITY παρέμεινε ανοιχτή.

Η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου θέλει πλέον μια νίκη ή άλλες δύο ισοπαλίες στα επόμενα δύο παιχνίδια, ενώ ο Λ. Αστέρας χρειάζεται τέσσερις βαθμούς ακόμα, για να παραμείνει αυτός στην κατηγορία.

Μόλις στο 8ο λεπτό, η Ολυμπιάδα είχε δοκάρι με τον Γιώργο Ροδόπουλο. Στο 28΄ ύστερα από σύγχυση στην περιοχή του Λ. Αστέρα,  ο Βασιλακόπουλος έδιωξε πριν τη γραμμή και στο 40΄ απευθείας φάουλ του Ροδόπουλου  πέρασε λίγο άουτ.  Η ομάδα του Σκουροχωρίου στο α΄ μέρος είχε δύο σουτ έξω από την περιοχή του Σέφα και του Χριστακόπουλου, που πέρασαν λίγο άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄ η Ολυμπιάδα πήρε κεφάλι στο σκορ, με σουτ του  Χρυσόστομου Αγγελόπουλου, από σέντρα του Διαμαντάκου από δεξιά.  Από κει και πέρα, η ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου πίεσε για την ισοφάριση, είχε δύο καλά φάουλ του Ξενόφου και του Λιαρόπουλου που δεν βρήκαν στόχο και μια κεφαλιά του Μουγκού στο 75΄ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Τελικά στο 87΄ ήρθε η ισοφάριση με προβολή του  Χριστακόπουλου, ύστερα από σέντρα του Σακέλλη και αφού ο Φιλιππόπουλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

Στο 93΄ απευθείας φάουλ του  Χρήστου Αγγελόπουλου απέκρουσε ο Βυθούλκας. Γι’ αυτή τη φάση, η Ολυμπιάδα, η οποία φωνάζει για τη διαιτησία, ζήτησε πέναλτι θεωρώντας πως το μαρκάρισμα έγινε εντός περιοχής. Όπως επίσης διαμαρτύρεται για κόκκινη κάρτα (αντί για κίτρινη) που έπρεπε να δεχτεί αντίπαλος, επειδή έβρισε τον διαιτητή!

Ολυμπιάδα:  Φιλιππόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κ. Καλαντζής, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Γ. Μπίρμπας, Γ. Ροδόπουλος, Θ. Καλαντζής, Γεωργίου (90΄ Χρ. Αγγελόπουλος), Διαμαντάκος, Χρυσ. Αγγελόπουλος (84΄ Βλασσόπουλος).

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Σακέλλης, Τσέλος (66΄ Μουρούτης), Ξενόφος, Βασιλακόπουλος, Μουγκός, Λιαρόπουλος, Νεοφώτιστος (51΄ Καραντώνης), Χριστακόπουλος, Τσιτσιρόπουλος, Σέφα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot