FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Αστέρας 0-1: Σπουδαίο διπλό στο Λαντζόι

Ημερομηνία: 04-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99546″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αστέρας Αμαλιάδας πέρασε νικηφόρα από το Λαντζόι με 0-1 και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ολυμπιάδα έμεινε στην 6η σε ισοβαθμία με Πέλοπα και Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Στο α΄ ημίχρονο η μοναδική καλή φάση ήταν για την ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου, στο 35΄, όταν ο Σάκης Στροφύλλας απέναντι από τον Σταθόπουλο, δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στην επανάληψη η Ολυμπιάδα είχε τρεις καλές φάσεις. Στο 55΄, κεφαλιά του Σάκη Στροφύλλα έσωσε ο Σταθόπουλος, στο 60΄ καλό σουτ του  Κωνσταντόπουλου απέκρουσε ξανά ο Σταθόπουλος και στο 75΄ ο γκολκίπερ του Αστέρα έδιωξε πλασέ του Σάκη Στροφύλλα. Εν τέλει ο Αστέρας ήταν αυτός που σκόραρε στο 83΄, όταν  από σέντρα του Μουρούτη προς τον Γιάννη Ντάβαρη, αυτός πλάσαρε σωστά τον Τζουανόπουλο, ο οποίος έκανε χρέη τερματοφύλακα, λόγω απουσίας του Μπουμπουνά.

Στις καθυστερήσεις, η Ολυμπιάδα ζήτησε χέρι-πέναλτι  του Γιαννόπουλου, με τον διαιτητή Β. Τσάκαλη να θεωρεί πως δεν υπάρχει παράβαση.

Ολυμπιάδα: Τζουανόπουλος, Τσίμπρης, Χρυσαειδής (83΄ Ν. Ροδόπουλος), Κύτταρης, Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Καλαντζής, Νικολόπουλος, Διαμαντάκος (62΄ Αγγελόπουλος), Στροφύλλας, Κωνσταντόπουλος (80΄ Γεωργίου).

Αστέρας: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Φερνάντες, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος, Ντίαζ, Σιούλας (75΄ Ι. Ντάβαρης), Γαλάνης (35  Άλφρεντ), Ζωγόπουλος (60΄ Μουρούτης), Μαρκόπουλος (90΄ Δ. Ντάβαρης), Έλιοτ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot