FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης: Επιτυχημένο το μικτό τουρνουά beach volley-Νικητές οι Διονυσόπουλος-Δασκαλάκη

Ημερομηνία: 17-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Διεξήχθη με επιτυχία το τριήμερο 11-13 Αυγούστου, στην καντίνα «Άμμος & Θάλασσα» στο Καβούρι, το μικτό τουρνουά beach volley που διοργάνωσε ο Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμου Πύργου, υπό την αιγίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Π..

Οι φίλοι του beach volley παρακολούθησαν πλούσιο θέαμα στην άμμο, με δυνατές μάχες ανάμεσε σε μικτές ομάδες, απαρτιζόμενες από έναν άνδρα και μια γυναίκα. Νικητές αναδείχτηκαν οι Πέτρος Διονυσόπουλος-Κατερίνα Δασκαλάκη, οι οποίοι κέρδισαν στον τελικό 2-0 σετ τους Ντίνο Αγγελόπουλο-Πηγή Βαρουξή.

Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, που με το πρόγραμμα “Αθλητισμός στο κύμα” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς φίλους των θερινών σπορ να συμμετάσχουν στα αγαπημένα τους καλοκαιρινά αθλήματα. Δεν μπόρεσε όμως να παραβρεθεί στις απονομές, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιάννης Πλεμμένος και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Κώστας Καραγιάννης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot