FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης: Δυνατές μάχες στο μικτό τουρνουά beach volley Κ17

Ημερομηνία: 23-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νικητές οι Ασημάκης Διονυσόπουλος-Μελίνα Τσούμα

Πλούσιο θέαμα και δυνατές μάχες στο φιλέ παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν στο beach bar «Άμμος και Θάλασσα» στη παραλία «Κουνέλια», την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Αυγούστου, στο μικτό τουρνουά beach volley junior Κ17.  Το τουρνουά ήταν το τρίτο στη σειρά στη συγκεκριμένη παραλία, για τα οποία συνεργάστηκαν ο Δήμος Πύργου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας, και το αποτέλεσμα των διοργανώσεων ήταν απολύτως άρτιο. Τα τουρνουά ήταν ενταγμένα στο πρόγραμμα «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μετά από αρκετά παιχνίδια, στον τελικό βρέθηκαν αντιμέτωπες οι αδερφές Τσούμα, οι οποίες είναι παίκτριες στο αναπτυξιακό τμήμα του Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας. Οι ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό ήταν οι εξής: Ασημάκης Διονυσόπουλος (Α.Σ.Α. Κόροιβος -15 ετών) – Μελίνα Τσούμα (Α.Ο. Ολυμπιονίκης- 13 ετών) και  Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Γ.Σ. Πετρούπολης- 17 ετών) – Σοφία Τσούμα (Α.Ο. Ολυμπιονίκης -13 ετών).

Το πρώτο σετ κατέκτησαν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με την Σοφία Τσούμα, αλλά ο Ασημάκης Διονυσόπουλος με την Μελίνα Τσούμα πήγαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, το οποίο και κέρδισαν. Το τελευταίο σετ το πήραν ο Ασημάκης Διονυσόπουλος με την Μελίνα Τσούμα, κατακτώντας την πρώτη θέση στο τουρνουά.

Τις απονομές στις τέσσερις πρώτες ομάδες του τουρνουά τις έκανε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιάννης Πλεμμένος και η ιδιοκτήτρια του beach bar που φιλοξένησε το τουρνουά, Ελένη Κωνσταντοπούλου. Τέλος, οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς του τουρνουά για την πολύτιμη στήριξή τους: ΙΙΕΚ Σμαρνάκης, Gruppo Coffee and Shop, Εστιατόριο Πιπερίτσα, Silk Oil Σπυρογιάννης, Εξοπλισμοί Καλογερόπουλος, Τσιπουράδικο-καφενείο Η καλύβα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot