FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας: Επιτυχημένο το τουρνουά beach volley

Ημερομηνία: 03-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη επιτυχία είχε το φετινό ανδρικό τουρνουά beach volley που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουλίου στην παραλία «Κουνέλια» δίπλα στο beach bar «Άμμος και θάλασσα». Το τουρνουά ήταν μέρος του προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος “Δίπλα στο κύμα” και ήταν μια συνδιοργάνωση του Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και με την πολύτιμη στήριξη του Δήμου Πύργου.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και χειροκρότησε τις δυνατές μάχες των αθλητών πάνω στο φίλε και μετά από πολλά και κουραστικά παιχνίδια, το τουρνουά κατέκτησαν οι αδερφοί Πέτρος και Μάκης Διονυσόπουλος με 2-0 σετ, κόντρα στους Τάσο Πηλιχό και Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο.

Τις απονομές μετά τον τελικό έκαναν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Κώστας Καραγιάννης και ο μέγας χορηγός της διοργάνωσης, Πάνος Σπυρογιάννης. Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς: ΙΙΕΚ Σμαρνάκης, Gruppo Coffee and Shop, Εστιατόριο Πιπερίτσα, Silk Oil Σπυρογιάννης, Εξοπλισμοί Καλογερόπουλος, Τσιπουράδικο-καφενείο Η καλύβα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot