FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Αμαλιάδας: «Καθοριστικό ρόλο τα κίνητρα στον αθλητισμό και στο σχολείο»

Ημερομηνία: 19-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα του Σπύρου Παναγιωτακόπουλου ξεκίνησε τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν από τις αρχές Σεπτεμβρίου και εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα κίνητρα στον αθλητισμό και στο σχολείο, με αφορμή και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Τα κίνητρα παίζουν καθοριστικό ρόλο τόσο στον αθλητισμό όσο και στο σχολείο, μας οδηγούν ώστε να ξεπεράσουμε τα όριά μας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Στον αθλητισμό, το κίνητρο τροφοδοτεί τη συνεπή προσπάθεια, την πειθαρχία και την επιμονή, βοηθώντας τους νεαρούς αθλητές να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Ενισχύει την ανθεκτικότητα κατά τη διάρκεια των αποτυχιών, δίνοντας στους αθλητές τη δυνατότητα να επανέλθουν πιο δυνατοί.

Ομοίως, στο σχολείο, τα κίνητρα είναι το κλειδί για να παραμείνει κανείς συγκεντρωμένος, να θέσει στόχους και να διατηρήσει την αφοσίωση που απαιτείται για να διαπρέψει.

Είτε πρόκειται για την κατάκτηση μιας δεξιότητας είτε για την επίτευξη καλών βαθμών, η παρακίνηση μετατρέπει τις δυνατότητες σε επιτυχία, ενθαρρύνοντας τη σκληρή δουλειά, την αυτοπεποίθηση και τη συνεχή ανάπτυξη.

Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου περιοχής Αμαλιάδας- Επίσημο μέλος δικτύου σχολών ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 6982436972».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot