FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα: Επιστροφή Αγγελόπουλου στον πάγκο

Ημερομηνία: 21-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος ύστερα από τρεισήμισι χρόνια επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Ολυμπιάδας Γουμέρου. Ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος κατάγεται από το Γούμερο, ήταν τελευταία φορά στην Ολυμπιάδα τη σεζόν 2018-2019, τότε που η ομάδα είχε παραμείνει στην κατηγορία στα μπαράζ παραμονής με τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου, ενώ είχε φτάσει και στους «4» του Κυπέλλου Ηλείας. Είχε ξεκινήσει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν (2019-2020), για πολύ μικρό όμως χρονικό διάστημα.

Ο Αγγελόπουλος τα τελευταία τρία χρόνια είναι προπονητής στον Ατρόμητο Βαρβάσαινας, στον οποίο συνεχίζει κανονικά. Ο Αγγελόπουλος αναλαμβάνει την Ολυμπιάδα σε μια δύσκολη περίσταση, στη μάχη να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να διεκδικήσει την παραμονή στα πλέι-άουτ. Μια απαιτητική αποστολή, ωστόσο, γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις καθώς έχει θητέψει αρκετά χρόνια στην ομάδα του Γουμέρου (από το 2012 και εξής) και ευελπιστεί η ομάδα να συσπειρωθεί, να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική στο γήπεδο και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή.

Ο 38χρονος προπονητής θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο το προσεχές Σάββατο, στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Μακρισίων.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot