FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο παράστασης νίκης «Νέα Δύναμη Προοπτικής» Δήμου Πηνειού Δ. Γεωργόπουλου

Ημερομηνία: 25-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87449″ img_size=”full”][vc_column_text]Με την ολοκλήρωση και τη παρουσίαση του ψηφοδελτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού κύριος Διονύσιος Γεωργόπουλος δήλωσε:

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς, όπου αποφασίσατε να πλαισιώσετε τη ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης «Νέα Δύναμη Προοπτικής».

Σας ευχαριστώ θερμά όλους εσάς, οι οποίες-οι αποδεχτήκατε τη πρόσκληση μου στο να είσαστε συνοδοιπόροι σε αυτόν τον νέο, δύσκολο και συνάμα γοητευτικό αγώνα για τον Δήμο Πηνειού. Είμαστε πολίτες με διαφορετική αφετηρία, οι οποίοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε την εκλογική μάχη για τον Δήμο Πηνειού και να παραμείνουμε ενωμένοι και δημιουργικοί και την επόμενη μέρα.

Θέλω  επ΄ ευκαιρία να  διαβεβαιώσω τους πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Γαστούνης ότι έχουμε εμπειρία στη Διοίκηση και  το απαραίτητο επιστημονικό δυναμικό για την υλοποίηση του προγράμματος μας.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε, όλους τους πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Γαστούνης να κάνουν την υπέρβαση και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο μας. Δεσμευόμαστε ότι όλοι εμείς θα προσπαθήσουμε  έτσι ο Δήμος μας να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά από εκεί που ήδη βρίσκεται».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot