FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στα Κέντρα Κοινότητας για το ΤΕΒΑ

Ημερομηνία: 27-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Στους Δήμους Ανδρίτσαινας Κρεστένων, Ζαχάρως, Ολυμπίας, Ανδραβίδας Κυλλήνης

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πολιτισμός και Ευημερία ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας, ενημερώνει πως ολοκλήρωσε το διήμερο συναντήσεων εργασίας στις 19/03/2019 και 20/03/2019 με τους υπεύθυνους επικοινωνίας και τα στελέχη των Κέντρων Κοινότητας των Δήμων: Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως, Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδραβίδας – Κυλλήνης , βάση του χρονοδιαγράμματος και στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρωντου Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του TEBA.

Οι Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στον κάθε Δήμο και Κέντρο Κοινότητας ξεχωριστά από τον υπεύθυνο επικοινωνίας και μέλος της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. κο. Ιωάννη Σαραντόπουλο.Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων παραδόθηκαν τα ενημερωτικά φυλλάδια ενώ συζητήθηκε και αναπτύχθηκε με αναλυτικό τρόπο ο βηματισμός και οι ανάγκες που προκύπτουν για την Υλοποίηση των Συνοδευτικών Μέτρων. Κατά τη λήξη των συναντήσεων, συμφωνήθηκε ότι σε κάθε Κέντρο Κοινότητας των Δήμων : Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως, Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδραβίδας – Κυλλήνης θα υπάρχει πλήρη ενημέρωση και διάθεση των Ενημερωτικών Φυλλαδίων και των αιτήσεων συμμετοχής των ωφελουμένων στα συνοδευτικά μέτρα που αφορούν τις δράσεις:

1. «Πολιτιστικές και Δημιουργικές Δραστηριότητες απασχόλησης για παιδιά»

2. «Συμβουλές διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού (Νομική Συνδρομή)»

Οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθυνθούν για να προμηθευτούν το Ενημερωτικό Φυλλάδιο και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για την Αίτηση Συμμετοχήςαπό Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες λειτουργείας των Κέντρων Κοινότητας των Δήμων: Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως, Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδραβίδας – Κυλλήνης και στα γραφεία της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. στα Κρέστενα Ν. Ηλείας επί της οδού Ξενοφώντος από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις απογευματινές ώρες 17:00 – 20:00.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους :

1. Αίτηση εγγραφής στο Κ.Ε.Α.

2. Αστυνομική Ταυτότητα.

3. Α.Μ.Κ.Α.

4. Α.Φ.Μ.

Σημαντική Ενημέρωση: Τα Συνοδευτικά Μέτρα παρέχονται ως συνέχεια της διανομής τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής. Οι δικαιούχοι των Συνοδευτικών Μέτρων είναι οι δικαιούχοι του Κ.Ε.Α., οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο Τ.Ε.Β.Α. Επίσης για την συμμετοχή των ωφελουμένων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εταίρος Κοινωνικής Σύμπραξης: Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Πολιτισμός και Ευημερία»

Ημέρες Προσέλευσης: Δευτέρα έως Παρασκευή

Ώρες Προσέλευσης: 17:00 – 20:00

Διεύθυνση: Τέρμα Ξενοφώντος Κρέστενα Ν. Ηλείας.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ιωάννης Σαραντόπουλος

Τηλ.: 2625400247 / 6939789142

Ε-mail: koinseppe@gmail.com

Site: www.cultureprosperity.eu


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος