FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στο 11ο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ – Open Rapid Ατομικό Διασυλλογικό

Ημερομηνία: 26-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στο 11ο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ που διοργάνωσε η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου στο καφέ Επαρχείο το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου με μεγάλο νικητή τον Δημήτρη Μακρίδη.

Με 54 συμμετοχές από 22 συλλόγους και αρκετούς ερασιτέχνες  έγινε το τουρνουά rapid σε 7 γύρους με δυνατές μάχες με τον 15χρονο Δημήτρη Μακρίδη από τον Πύργο να τερματίζει στην 1η θέση γενικής με 7 νίκες και απόδοση 2446!

Στην 2η θέση ο Γιαννόπουλος Ιάσονας 6/7 και στην 3-4 θέση με 5,5/7 οι Κόλλιας Ιωάννης και Βορινιώτης Κωσταντίνος κατά σειρά.

Στις ειδικές κατηγορίες της ατομικής βαθμολογίας είχαμε  1ος Α50 Κουλουμπής Γρηγόρης 1η Γυναίκα η 12χρονη! Κολοβού Χριστίνα 1ος της ΣΑ Πύργου ο Καββαδίας Διονύσης 1ος Ερασιτέχνης (χωρίς Δελτίο) ο Νεραντζάκης Πέτρος ενώ βραβεύτηκε και ο μικρότερος αθλητής που συμμετείχε ο Μουζής Ιωάννης (γεν. 2013)

1ος Κ18 Βορινιώτης Κωνσταντίνος

1ος Κ16 Δρίβας Γεώργιος

1ος Κ14 Σπηλιωτόπουλος Σπύρος και

1ος Κ12 Μαντίκος Ιωάννης

Στην Διασυλλογική Βαθμολογία είχαμε 1η Θέση η Σκακιστική Ακαδημία με τους Καββαδία Δ. – Καστή Φ και Αδαμόπουλο Δ στην 2η θέση τον ΣΟ Φιλιατρών με τους Κορμάς Γ – Αποστολόπουλο Δ και Αποστολόπουλο Π ενώ την 3η θέση πήρε ο ΣΣ Ζακύνθου με τους Σαραντίδη Ηλ – Λούντζη Α και Σκαρτσή Ι.

Πριν την απονομή των επάθλων είχαμε τους 3 τυχερούς που κέρδισαν τα δώρα της Λαχειοφόρου – Μαντίκος Ιωάννης και Γιαννόπουλος Ιάσονας από ένα ηλεκτρονικό σκακιστικό ρολόι DGT 2010 προσφορά του chessmarket.gr και Ζουρουφίδης Κωνσταντίνος μια αγωνιστική ξύλινη σκακιέρα. Η ΣΑ Πύργου θέλει να ευχαριστήσει αγωνιζόμενους και συνοδούς όπως και τους χορηγούς της διοργάνωσης – Φροντιστήρια ΘΑΛΗΣ ΟΡΟΣΗΜΟ – Ηλίανθος ΚΔΑΠ μεΑ – CLEAR NET – Εστιατόριο Πιπερίτσα – Καφέ PAREA – HOMEPRAKTIKA.gr – ChessMarket και φυσικά το Καφέ ΕΠΑΡΧΕΙΟΝ που φιλοξένησε τους αγώνες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος