FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την ίδρυση του Π.Α.Σ. Πύργος

Ημερομηνία: 08-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η πρώτη συνάντηση-συνέλευση μεταξύ μελών του υπό σύσταση συλλόγου Π.Α.Σ. Πύργος 2023, όπως ανακοινώθηκε. Η συντονιστική ομάδα του νέου εγχειρήματος, που, ως γνωστόν, αποτελείται από μέλη των Red Boys, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις μέχρι στιγμής εξελίξεις και τις συμφωνίες που έχουν ήδη επιτευχθεί και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Tα μέλη της ομάδας εξέφεραν απόψεις και ιδέες και όλοι μαζί πήραν αποφάσεις για τις επόμενες ενέργειες.

Το νέο υπό σύσταση σωματείο έχει επικυρωθεί ήδη από το Ειρηνοδικείο Πύργου και απομένουν μόνο κάποια διαδικαστικά για την επίσημη ίδρυσή του. Παράλληλα έχει ξεκινήσει ήδη να τρέχει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας, με τις πρώτες συμφωνίες να έχουν ήδη επιτευχθεί και να αναμένονται να ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα μετά την επίσημη ίδρυση του Π.Α.Σ. Πύργος.

Τέλος, τρέχει παράλληλα και το κομμάτι της εγγραφής νέων μελών στο σωματείο, τα οποία μετά από μία εβδομάδα ανακοίνωσης ίδρυσης του νέου σωματείου προσεγγίζουν ήδη τα 50, γεγονός που έχει χαροποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας αυτή η αποδοχή και το αγκάλιασμα του νέου εγχειρήματος από την κοινωνία του Πύργου, πριν ακόμα γίνουν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες και αναλυτικοί τρόποι εγγραφής που θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την επίσημη σύσταση του σωματείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot