FOLLOW US: facebook twitter

Σε λίγο καιρό θα παραδοθεί στα παιδιά…: Ολοκληρώνεται η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς στην Ν. Φιγαλεία

Ημερομηνία: 24-08-2020 | Συντάκτης:

Τέλος του μήνα όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνεται η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς στη Νέα Φιγαλεία αφού λεπτομέρειες απομένουν για την παράδοση του έργου στις τεχνικές υπηρεσίες για έλεγχο.

Τις τελευταίες μέρες ο εργολάβος και το τεχνικό συνεργείο εργάζονται για την τοποθέτηση του τάπητα προστασίας από πτώσεις καθώς και της περίφραξης.Το σύνολο των οργάνων έχει τοποθετηθεί, οι πυλώνες φωτισμού έχουν τοποθετηθεί ενώ έχουν τοποθετηθεί κάδοι και ύδρευση.

Σύμφωνα με τις τεχνικές υπηρεσίες ήδη ο Δήμος Ζαχάρως έχει επικοινωνήσει με τις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΔΕ με σκοπό να τοποθετηθούν άμεσα προστατευτικά κιγκλιδώματα κατά μήκος του πεζόδρομου για καλύτερη ασφάλεια των πεζών που θα βρίσκονται στο σημείο. Επίσης γίνεται ήδη μελέτη για δημιουργία πράσινου σημείου με τη φύτευση δέντρων και θάμνων περιμετρικά της παιδικής χαράς.

Η νέα παιδική χαρά θα διαθέτει πιστοποίηση καταλληλότητας ΕΕ ενώ η χρηματοδότησή της εντάσσεται στο πρόγραμμα ”ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”.

Ο Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας ενημερώνει το κοινό πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πάση χρήση της παιδικής χαράς και των οργάνων της μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της και να παραδοθεί μετά τους τεχνικούς ελέγχους προς χρήση. Τις τελευταίες μέρες καταγράφονται περιστατικά χρήσης της παιδικής χαράς από παιδιά κάθε ηλικίας υπό την επίβλεψη γονέων και κηδεμόνων. Ο Δήμος ενημερώνει, πως σε περίπτωση ατυχήματος, δε φέρει καμία ευθύνη μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και την επίσημη παράδοση του έργου από τις τεχνικές υπηρεσίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος