FOLLOW US: facebook twitter

«Όλοι στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Τρίτης στην Αθήνα»

Ημερομηνία: 19-02-2024 | Συντάκτης:

Κάλεσμα από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας που προετοιμάζει μαζική συμμετοχή στην πρωτεύουσα

Με τη δύναμη του στησίματος και νέου μπλόκου με πρωτοβουλία αγωνιζόμενων αγροτών και κτηνοτρόφων στο ύψος των Λεχαινών επί της Ε.Ο Πατρών – Πύργου, προχωρά η προετοιμασία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας και του μπλόκου του κόμβου Αγίου Γεωργίου για το μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας την Τρίτη. Οι παραγωγοί και κτηνοτρόφοι τονίζουν ότι δεν δέχονται την κοροϊδία της κυβέρνησης απαιτούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους και να παραμείνουν στα χωριά, τις καλλιέργειες και τις στάνες τους, δίνοντας σήμερα αγώνα για την επιβίωσή τους.

Ήδη, Ομοσπονδία και μπλόκο κόμβου Αγίου Γεωργίου μαζεύουν συμμετοχές για την Αθήνα,  απευθύνοντας κάλεσμα σε όλο τον αγροτικό κόσμο σημειώνοντας ότι θα έχουν μαζική εκπροσώπηση, προετοιμάζοντας τα σημεία αναχώρησής τους .Υπογραμμίζουν επιπλέον, πως καθημερινά μέχρι και την Τρίτη δεν πρόκειται να σταματήσουν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες. Στο κάλεσμά του τονίζει μεταξύ άλλων ότι « Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με διάφορες δράσεις, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, διεκδικώντας λύση στα προβλήματά μας, κόντρα στην κυβέρνηση και στην προσπάθειά της να διασπάσει τον αγώνα μας ψάχνοντας παντού καλοθελητές. Ήδη νέο μπλόκο έχει στηθεί στα Λεχαινά δείγμα της αγωνιστικής διάθεσης των αγροτών» και προτάσσουν για μια ακόμα φορά τα αιτήματά τους. 

«Συνεχίζουμε, τις επόμενες μέρες, περιοδεύουμε στα χωριά του νομού οργανώνοντας τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο. Η κοροϊδία και το δούλεμα της κυβέρνησης δεν θα περάσουν.

Ώρα αναχώρησης λεωφορείων 10:30 το πρωί από το Μπλόκο του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο και θα ακολουθήσουν επόμενες στάσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο, τηλέφωνα επικοινωνίας:

6970881050 – 6977313458»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot