FOLLOW US: facebook twitter

Όλα από την αρχή με… αρχή από την Ηλεία!: Ο Νεκτάριος Φαρμάκης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο Ηλείας του συνδυασμού του

Ημερομηνία: 19-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτική

«Πιστεύω πολύ στους ανθρώπους του συνδυασμού μας. Είναι δικοί σας άνθρωποι. Είναι οι άνθρωποι που θα μεταφέρουν σε όλη την Ηλεία το μήνυμα της ανάγκης που υπάρχει να σπάσουμε τα δεσμά της υστέρησης. Να αλλάξουμε εποχή!».

Με αυτά τα λόγια παρουσίασε τις υποψήφιες και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Σύμβουλους Ηλείας, της παράταξης «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ», ο Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης, στον Πύργο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, παρουσίασε 14 γυναίκες και άνδρες που θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας, που προέρχονται από τα σπλάχνα της τοπικής κοινωνίας και είναι γνωστοί στον πολιτικό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους χώρο.

Στον κατάμεστο χώρο του «Θεματικού Πάρκου Ξυστρή», ο κ. Φαρμάκης τόνισε πως οι υποψήφιοι του συνδυασμού αποτελούν τους αγγελιοφόρους των μηνυμάτων του συνδυασμού, ταυτόχρονα όμως αποτελούν και τους αγγελιοφόρους των μηνυμάτων της τοπικής κοινωνίας προς τον συνδυασμό, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.

«Τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μου ζήτησε απλά να εκπροσωπήσω τη Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Ελλάδα. Μου ζήτησε να εκπροσωπήσω την ανάγκη της αλλαγής που έχουν ανάγκη, όλοι οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Δεν με νοιάζει εάν είστε δεξιοί, αριστεροί ή κεντρώοι. Δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίσατε πέρυσι και πρόπερσι. Δεν κοιτάζω τους ανθρώπους στις κομματικές ταμπέλες. Τους κοιτάζω μόνο στα μάτια…» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού, ο κ. Φαρμάκης αναφέρθηκε συνοπτικά και στον σχεδιασμό του για την «επόμενη μέρα» στην Ηλεία, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι στις περιφερειακές εκλογές του Μαίου, η Δυτική Ελλάδα θα επιλέξει… ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Το τρίπτυχο ανάπτυξης της Ηλείας

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης επεσήμανε ότι το μέλλον της Ηλείας υπακούει στο τρίπτυχο: Πολιτισμός – Τουρισμός – Αγροτική Παραγωγή και ότι ο σχεδιασμός του συνολικά για τη Δυτική Ελλάδα στοχεύει στην ανάδειξη των σημαντικών πλεονεκτημάτων κάθε νομού, κάτι που όμως εντάσσεται σε ένα συνολικό στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης και των τριών νομών της Περιφέρειας.

Ειδικεύοντας στην Ηλεία, ο κ. Φαρμάκης υπογράμμισε: «Δεν είμαστε απλά η Δυτική Ελλάδα.

Είμαστε η Ολυμπιακή Περιφέρεια», σημειώνοντας ότι είναι αδιανόητο να μην έχει αξιοποιηθεί το παγκόσμιο brand της Αρχαίας Ολυμπίας.

«Η Ολυμπία, πρέπει να ντύσει την τουριστική μας προβολή. Και επίσης, να αποτελέσει το έμβλημα και το όνομα, δράσεων, αλλά και προϊόντων» πρόσθεσε.

Ακόμα, χαρακτηρίζοντας την Ηλεία ως το νομό της χώρας με τις μεγαλύτερες και ομορφότερες παραλίες, σημείωσε ότι ως νέα περιφερειακή Αρχή, αφενός θα επιδιώξει τη μέγιστη δυνατή εξωστρέφεια.

Τέλος, ο κ. Φαρμάκης, εστιάζοντας στην πρωτογενή παραγωγή, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Ηλεία μπορεί να θρέψει όλη την Ελλάδα! Εμείς θέλουμε να μπορεί να θρέφει… μόνο τη μισή. Και τα υπόλοιπα να τα εξάγουμε». «Αρκετά χρόνια ζήσαμε το… σούρουπο στον τόπο μας.  Ήρθε η ώρα να ζήσουμε και το ξημέρωμα!» κατέληξε ο κ. Φαρμάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος