FOLLOW US: facebook twitter

Όλα ανοιχτά για την Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 11-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Αντικρουόμενα τα μηνύματα για το αν «ανοίξει» την Παρασκευή

Η Παρασκευή, για ακόμα μια φορά, είναι μια πολύ σημαντική μέρα αναφορικά με τα τεκταινόμενα στη Γ΄ Εθνική. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, την περασμένη Δευτέρα στη Βουλή είπε πως αύριο, Παρασκευή, θα γίνει πρόταση με στοιχεία στους λοιμωξιολόγους, ώστε να ανοίξει ξανά η κατηγορία και οι ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το υγειονομικό πρωτόκολλο πρόκειται να αυστηροποιηθεί και να παρουσιαστεί ξανά από τον Υφυπουργό αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, στους λοιμωξιολόγους.

Επίσης, η λοιμωξιολόγος και πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνα-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στη mikriliga.com, αποκάλυψε πώς η εισήγησή της θα είναι θετική: «Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου αρκετοί αθλητές, προπονητές και πρόεδροι της Γ’ Εθνικής και τους διαβεβαίωσα πως θα εισηγηθούμε θετικά και θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και είμαστε αισιόδοξοι…».

Τα μηνύματα, λοιπόν, είναι θετικά από την Κυβέρνηση και τους ειδικούς επιστήμονες για το άνοιγμα της Γ΄ Εθνικής, από την άλλη, όμως, τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν τις τελευταίες μέρες, αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα, ενώ δεν παύει να αποτελεί οξύμωρο γεγονός το άνοιγμα περαιτέρω αθλητικών δραστηριοτήτων, όταν τα κρούσματα είναι κοντά στα 3.000. Μάλιστα, φημολογείται πως το lockdown θα παραταθεί μέχρι τις 22 Μαρτίου κι αν γίνει πράξη αυτό, τότε δεν αναμένεται να ανοίξει μέχρι τότε η Γ΄ Εθνική. Τα μηνύματα λοιπόν είναι αντικρουόμενα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το τι θα γίνει με την τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπομονή μέχρι αύριο…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος