FOLLOW US: facebook twitter

Οικονομικές Αιχμές

Ημερομηνία: 11-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Το ποσό των 27 εκατ. Ευρώ δέσμευσε ο Σταϊκούρας για την καταβολή της 3ης δόσης της Χρηματοδοτικής Συμβολής του κράτους προς την κοινοπραξία της Ολυμπίας Οδού, καθώς στις 20 του Νοέμβρη επιβεβαιώθηκε ότι η πρόοδος ολοκλήρωσης των Εργασιών έχει υπερβεί το 25%.

*Μετακομίζει στο κέντρο του Πύργου η ΔΕΗ, καθώς τα νέα γραφεία και οι υπηρεσίες της επιχείρησης θα μεταστεγαστούν στην κεντρική πλατεία της ηλειακής πρωτεύουσας, στο κτίριο που φιλοξενούσε μέχρι πρότινος τη Eurobank.

*Εργασίες ξεκίνησαν εκ νέου την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από καιρό, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο, αλλά μη φανταστείτε πολλά πράγματα. Αν δεν πληρώσει το Πράσινο Ταμείο, το έργο θα «σέρνεται». Δεν ευθύνεται ο δήμος, πάντως, το επισημαίνω για να μην γκρινιάζει ο Αργυρόπουλος.

*Νομίζω ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε το σενάριο παράτασης της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τους σταφιδοπαραγωγούς, διότι ο Αυγενάκης δεν δείχνει τέτοια πρόθεση. Λάθος απόφαση που απογοητεύει τους παραγωγούς, ένας εκ των οποίων μου είπε χθες ότι αν το αίτημα ήταν από την Κρήτη, θα το είχε ήδη υπογράψει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot