FOLLOW US: facebook twitter

Οικονομικές Αιχμές

Ημερομηνία: 20-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Σε πολύ χαμηλή τιμή αγοράστηκε στον πλειστηριασμό το κτίριο στο Κολίρι, που κάηκε το 2020 από μεγάλη πυρκαγιά και το οποίο φιλοξενούσε μία από τις πιο ιστορικές επιχειρήσεις της Ηλείας. Από ό,τι φάνηκε, το κόστος ανακατασκευής ήταν δυσβάσταχτο.

*Νέο χώρο για τη στέγασή της αναζητά η Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Αμαλιάδας, καθώς η Περιφέρεια διαγωνισμό για τη μίσθωση νέου κτιρίου με συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές.

*Σήμερα θα σας δώσω μερικές παραπάνω πληροφορίες για την επένδυση δίπλα στο «Ten» στην κεντρική πλατεία του Πύργο. Το όνομά του θα είναι «Otto», (το οκτώ στα ιταλικά) και το μενού είναι πολύ ψαγμένο, αφού θα είναι αυθεντικό ιταλικό φαγητό. Εντός των ημερών ξεκινά και η αναδιαμόρφωση του εξωτερικού χώρου για να μπουν τα πρώτα τραπεζοκαθίσματα.

*Στην απέναντι πλευρά της πλατείας, το νέο Duomo ετοιμάζει εικόνα που θα κάνει αίσθηση, αφού ακούω στην πιάτσα ότι η επένδυση ανακαίνισης είναι εξαψήφιο ποσό.

*Προς την πλευρά των δικαστηρίων του Πύργου κάτι αλλάζει, αφού ανοίγει νέο κατάστημα με λουκουμάδες, ενώ και το παλιό «allegro» φαίνεται ότι βρήκε νέο διαχειριστή, αλλά δεν έχω μάθει ακόμα τη νέα του χρήση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος