FOLLOW US: facebook twitter

Γιατί «πάγωσε» η εξαγορά σούπερ μάρκετ στον Πύργο, σε νέα (και ισχυρά) χέρια η παλιά δημοτική βιβλιοθήκη, η μελέτη για τη Σκαφιδιά και το Πράσινο Σημείο στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 13-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*«Σκαλίζοντας» την υπόθεση της ματαιωμένης (;) εξαγοράς τοπικού σούπερ μάρκετ στον Πύργο από μεγάλη αλυσίδα πανελλαδικής εμβέλειας, έπεσα σε «λαβράκι». Από έγκυρη πηγή έμαθα ότι ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα, εντέλει «πάγωσε» στο… παρά πέντε το ντιλ, γιατί παράλληλα επιδιώκει να εξαγοράσει ανταγωνιστική αλυσίδα σε πανελλαδικό επίπεδο, η οποία έχει ήδη υποκατάστημα εδώ.

*Έμαθα ότι το κτίριο της παλιάς δημοτικής βιβλιοθήκης του Πύργου στην 28ης Οκτωβρίου έχει αγοραστεί εδώ και κάνα δυο χρόνια από μεγάλο Όμιλο που συνδέεται (λόγω καταγωγής) με την Ηλεία, αλλά ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η νέα χρήση του. Η σκαλωσιά για την ανακατασκευή του έχει μπει πάντως.

*Προχωρά η νομιμοποίηση του αλιευτικού καταφυγίου της Σκαφιδιάς, καθώς ανατέθηκε η εκπόνησή της σε πολιτικό μηχανικό-μελετητή δημοσίων έργων από την Πάτρα έναντι 37.200 ευρώ και με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους δώδεκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

*Tην κατασκευή Πράσινου Σημείου και δικτύου ανακύκλωσης στη θέση «Λάκες» Σκιλλουντίας δημοπρατεί στα τέλη Νοεμβρίου ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με προϋπολογισμό 240.000 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot