FOLLOW US: facebook twitter

Οικονομικές Αιχμές

Ημερομηνία: 26-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Έχουν αλλάξει χέρια δύο φούρνοι γνωστής αλυσίδας στον Πύργο, καθώς ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να πάει στη λογική «λιγότερα και καλύτερα» και να κάνει στοχευμένες επενδυτικές ενέργειες.


*Τουλάχιστον δύο μεγάλα συνέδρια έχει κλείσει για το 2024 ο Αγγελόπουλος στο Aldemar στη Σκαφιδιά, ενώ σε δέκα μέρες θα ξέρουμε αν θα κλείσει και το τρίτο. Οι εγκαταστάσεις, πάντως, είναι υψηλών προδιαγραφών.


*Επεκτείνει τις δραστηριότητές της η εταιρεία «Παπαδόπουλος ΜEDITEREE και ΣΙΑ ΕΕ» στη Βαρβάσαινα, καθώς προσέθεσε και την τυποποίηση ξιδιού για τρίτους, λαμβάνοντας και τη σχετική άδεια από την Περιφέρεια.

*Με 800.000 ευρώ ενίσχυσε ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σταϊκούρας τις μελέτες που αφορούν το Φράγμα Πηνειού, προκειμένου να ωριμάσει η σύνδεση της Δυτικής Αχαΐας για την άρδευση και την ύδρευση, μέσω συμπληρωματικών έργων ανακαίνισης και προσβασιμότητας. Όχι τίποτε άλλο, να μην έχουμε αυταπάτες για το αν θα πάρουν νερό ή όχι οι γείτονες Αχαιοί.


*Για 17.000 ευρώ αγοράστηκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το αγροτεμάχιο στο οποίο λειτουργούσε παλιότερα βιομηχανική εταιρεία περιμετρικά του Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot