FOLLOW US: facebook twitter

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

Ημερομηνία: 24-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ Ηλείας ευχαριστούν θερμά τους ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν ξεχωριστά καθέναν από τους υποψήφιους βουλευτές της παράταξης αλλά και συνολικά τον συνασπισμό μας Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Πράσινη Ενότητα.

Λάβαμε την απόφαση να κατεβούμε αυτόνομα στην εκλογική αρένα της 21ης Μαΐου μετά από μια δεκαετία, διότι η κλιματική κρίση, η κοινωνική κρίση, η ανάγκη του σχεδιασμού ενός νέου οικονομικού βιώσιμου μοντέλου και η ακρίβεια έχουν δημιουργήσει την ανάγκη εφαρμογής του τρίπτυχου περιβάλλον-κοινωνία-οικονομία.

Είναι ένα τρίπτυχο που οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ με βάση την πολιτική οικολογία που πρεσβεύουν, είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να καλύψει ισόποσα και ισόνομα το περιβάλλον, την κοινωνία αλλά και την οικονομία με αρχές βιώσιμης ευημερίας. Ευχαριστούμε που πρεσβεύεται τις ίδιες αρχές και μας στηρίξατε με την πολύτιμη ψήφο σας που μας έφερε στην 11η  θέση στην Ηλεία, από τα 30 κόμματα και συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στις εκλογές.   

Αυτές οι ψήφοι, μας γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε μαζί σας τον αγώνα μας. Ευελπιστούμε στην στήριξή σας και στην νέα αναμέτρηση της κάλπης στις 25 Ιουνίου 2023.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος