FOLLOW US: facebook twitter

Οικολογική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη φωτιά σε εταιρεία αυγών

Ημερομηνία: 29-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Ελλάδα, Κοινωνία, Νέα

Η ανακοίνωση της οργάνωσης ΜΑΖ για τον εμπρησμό στην εταιρεία Tsakiris Family

«Δεν είστε επιχειρηματίες, είστε δολοφόνοι εκατομμυρίων ζώων» τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση «Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων» αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον εμπρησμό σε αυγοπαραγωγική μονάδα της εταιρείας Tsakiris Family.

Ο εμπρησμός έγινε στις 22 Αυγούστου με τι φλόγες να καταστρέφουν το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων της εταιρείας, με την οργάνωση να προειδοποιεί ότι εάν η επιχείρηση επανεκκινήσει τη λειτουργία της, τότε θα γίνει ξανά στόχος εμπρησμού.

Η ανακοίνωση του Μετώπου Απελευθέρωσης Ζώων

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό της αυγοπαραγωγικής εταιρίας TSAKIRIS FAMILY στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η λύπη σας για την κατεστραμμένη ‘’περιούσια’’ σας αποτελεί πηγή διασκέδασης για μας. Δεν είστε επιχειρηματίες, είστε δολοφόνοι εκατομμυρίων ζώων. Χιλιάδες ζώα κάθε μέρα πεθαίνουν υπό άθλιες συνθήκες για τη γεύση της σάρκας τους, προσφέροντας ανυπολόγιστα κέρδη στα αφεντικά. Αισθανόμενα όντα που μπορούν να νιώσουν κάθε συναίσθημα που νιώθουμε κι εμείς, αντιμετωπίζονται ως πρώτη ύλη της καπιταλιστικής παραγωγής.

Σε ένα κόσμο που η εξόντωση των ανυπεράσπιστων (ζώων) αποτελεί κανονικότητα, εμείς αρνούμαστε να είμαστε μέρος της. Αρνούμαστε να κοιτάμε παθητικά τη σφαγή και πολεμάμε με φωτιά. Δεν περιμένουμε να ‘’έρθει η ώρα’’ να ασχοληθούμε με τα ζώα όπως μας ζητάνε οι γραφικοί επαγγελματίες επαναστάτες. Ορίζουμε εμείς ότι η κατάλληλη ώρα είναι τώρα και προχωράμε με ανυποχώρητο αγώνα.

Μέχρι να κλείσει και το τελευταίο Άουσβιτς των ζώων.

ΥΓ1: Αν το ξαναχτίσετε, θα το ξανακάψουμε.
ΥΓ2: Υπάρχουν πολλά σκουπίδια που με τον ένα τρόπο ή τον άλλο συμβάλουν στην εξόντωση των ζώων. Μακράν τα αθλιότερα από αυτά είναι οι κρεατοφάγοι οικολόγοι.

Αναδημοσίευση από efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot