FOLLOW US: facebook twitter

Οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας  και Άννα Διαμαντοπούλου στο Δήμαρχο Ήλιδας Χρ.  Χριστοδουλόπουλο στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Ηλεία

Ημερομηνία: 01-10-2024 | Συντάκτης:

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, με αφορμή την επίσημη περιοδεία τους στον Νομό Ηλείας, πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο, οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας και Άννα Διαμαντοπούλου.

Η κ. Διαμαντοπούλου επισκέφθηκε το δήμαρχο το πρωί του Σαββάτου, ενώ ο κ. Δούκας το πρωί της Κυριακής. Τους δύο υποψηφίους προέδρους του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκαν στο δημαρχείο ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και μέλη της Δημοτικής αρχής οι οποίοι τους  επεσήμαναν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Ήλιδας αλλά και η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλη την χώρα.

Η κυρία Διαμαντοπούλου κατά την διάρκεια της δικής επίσκεψης στο δήμο Ήλιδας, της μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, απευθύνοντας πρόσκληση στους πολίτες προκειμένου να συμμετέχουν στην διαδικασία της επόμενης Κυριακής και στέλνοντας μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα.

Από την πλευρά του ο κ. Χάρης Δούκας τόνισε ότι κατανοεί ως δήμαρχος και ο ίδιος τα προβλήματα στην Τ.Α που είναι κοινά  μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο του ιστορικού κινήματος του ΠΑΣΟΚ, ενώ απηύθυνε πρόσκληση προς τους φίλους και τα μέλη του κόμματος να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 6 Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot