FOLLOW US: facebook twitter

Ιστορικός Σύλλογος Ελλήνων ΡΟΜ “Ο Άγιος Γεώργιος”: Οι ρομά της συνοικίας Παπακαυκά στηρίζουν τον Χρ. Χριστοδουλόπουλο

Ημερομηνία: 16-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86712″ img_size=”full”][vc_column_text]Την στήριξή τους στην δημοτική παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου εξέφρασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» της συνοικίας Παπακαυκά, λίγες ώρες μετά την ανάδειξή τους από την κάλπη και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν.

Αμέσως μετά την συγκρότησή τους σε σώμα, ο νέος πρόεδρος κ. Γεώργιος Πιλαφτσής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και εξέφρασε τη στήριξη του συλλόγου του και όλης της συνοικίας στο πρόσωπο του Δημάρχου Ήλιδας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του ο κύριος Πιλαφτσής: «Σύσσωμη η νέα διοίκηση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, αφού συζητήσαμε αμέσως μετά τη συγκρότησή μας, συμφωνήσαμε να στηρίξουμε την παράταξη του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στις εκλογές του Μαΐου. Γι’ αυτό δεσμεύτηκαν όλα τα μέλη του Συλλόγου και με χαρά πλέον αυτή η στήριξη μπορεί να δημοσιευτεί. Άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Εμείς τη στήριξή μας θα την δείξουμε στην πράξη».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ήλιδας που έσπευσε πρώτος για να συγχαρεί τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια, όπως επίσης για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και στην παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Με αυτόν τον ιστορικό σύλλογο της συνοικίας Παπακαυκά που έχει εγγεγραμμένα πάνω από 370 μέλη, θα αναπτύξουμε στενή σχέση και συνεργασία για το καλό της συνοικίας και συνολικά του τόπου μας. Η γειτονιά του Παπακαυκά πρέπει να γίνει υπόδειγμα συνοικίας για όλη την Αμαλιάδα».

Επίσης, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί για τη συνοικία Παπακαυκά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot