FOLLOW US: facebook twitter

Οι Πυξ Λαξ ξεσήκωσαν το κοινό του Πύργου στο Ξυστρή σε μια ανεπανάληπτη συναυλία

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός
30 χρόνια τώρα συνεχίζουν να μας συγκινούν και συνεχίζουν να γεμίζουν στάδια!
Φωτογραφίες: Θοδωρής Τσίπας

 

«Δεν θα δακρύσω πια για σένα…» τραγουδούσε όρθιος ο κόσμος μαζί με τον Μπάμπη Στόκα και τον Φίλιππο Πλιάτσικα στον κατάμεστο από κόσμο Πάρκο Ξυστρή το βράδυ της Τρίτης στην μεγάλη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ που εδώ και 30 χρόνια μας θυμίζουν τι είναι αυτό που μας ενώνει! Τι σημασία έχει αν μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια, σμίγουν, χωρίζουν, ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε στα δέκα χρόνια από την επανένωσή τους, πάντα στο τέλος είναι εδώ ο Μπάμπης και ο Φίλιππος, για να μας ταξιδέψουν σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια και αγαπημένα τραγούδια! Οι αγάπες θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στον παράδεισο και αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα!

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ πάντα θα συνεχίζουν να μας συγκινούν, θα συνεχίζουν να μας κάνουν να ονειρευόμαστε όπως τον πρώτο καιρό της εφηβείας μας , θα συνεχίζουν να ξεσηκώνουν το κοινό κάθε ηλικίας και να γεμίζουν στάδια, όπως έγινε την Τρίτη το βράδυ στου Ξυστρή.

Να σημειώσουμε ότι η συναυλία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νέων Καταραχίου, ενώ μέρος των εσόδων της εκδήλωσης οι ΠΥΞ ΛΑΞ θα το διαθέσουν για τους πυρόπληκτους της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος