FOLLOW US: facebook twitter

Οι μαθητές τιμούν τους ήρωες του 1821

Ημερομηνία: 22-03-2024 | Συντάκτης:

 – Ξεκίνησαν στην Αμαλιάδα οι επετειακές εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Ήλιδας για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ξεκίνησαν στην πόλη της Αμαλιάδας, με την μαθητική κοινότητα να τιμά την Παρασκευή 22 Μαρτίου του Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στους προγόνους που θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας, μαθητές και εκπαιδευτικοί κατέθεσαν στεφάνια στο Μνημείο Ηρώων και συγκεκριμένα, εκ μέρους των σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στεφάνι κατέθεσαν μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας και εκ μέρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας, ενώ εκπρόσωπος του Δήμου Ήλιδας στην σεμνή εκδήλωση ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Αθανασόπουλος.

Η τελετή ξεκίνησε ως είθισται με την απαγγελία επετειακών ποιημάτων από τις μαθήτριες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ράνια Σακκά, Κωνσταντίνα Αθανασίου και Φωτεινή Δεμερτζή, αλλά και τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Γεωργία Αδαμοπούλου.

Στην εκδήλωση που τιμά την μαθητική κοινότητα και το σύνολο των σημαιοφόρων των σχολείων της Αμαλιάδας, συμμετείχαν -μεταξύ άλλων- οι αντιδήμαρχοι: Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης, Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης κ. Ντίνος Τρικόγιας, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΗΛΙΔΑ 36» κ. Ανδρέας Παπαδάκος, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Μαρία Μπαχού και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Άκης Χουζούρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος