FOLLOW US: facebook twitter

«Οι κόρες της Ελλάδας 2-Ο Διχασμός»: Η Φιλομήλα Λαπατά την Πέμπτη 18 Απριλίου στο Βιβλιοπωλείο Κορκολής

Ημερομηνία: 16-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86748″ img_size=”full”][vc_column_text]Το νέο της ιστορικό μυθιστόρημα «Οι κόρες της Ελλάδας 2- Ο Διχασμός» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, παρουσιάζει στον Πύργο και το Βιβλιοπωλείο Κορκολής, η συγγραφέας Φιλομήλα Λαπατά.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στο χώρο του Βιβλιοπωλείου όπου η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Λίγα λόγια

Η Φιλομήλα Λαπατά, με πρόθεση κοινωνικής ακτινοσκόπησης και με επιμέρους ήρωες που έχουν λόγο, αναπαριστά μια γκραβούρα της Αθήνας του 1840-1875 σε ένα αυτοτελές, πολυπρόσωπο, απολαυστικό και απρόβλεπτο μυθιστόρημα πάνω στον διχασμό: εσωτερικό, πολιτικό, ερωτικό. Υπαρξιακοί προβληματισμοί, ηθικά διλήμματα και η αιώνια πάλη του Καλού με το Κακό γύρω από τις έννοιες της ταυτότητας, της πατρίδας και της οικογένειας. Επιμέρους γεγονότα που δένουν με την κεντρική ιστορία, ευρηματική πλοκή και φαντασμαγορικοί χαρακτήρες, ελαττωματικοί καλοί και χαρισματικοί κακοί συνθέτουν το δεύτερο μυθιστόρημα της ιστορικής τριλογίας ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot