FOLLOW US: facebook twitter

Επαφές Ν. Κοροβέση με αυτοδιοικητικούς φορείς & κατοίκους: Οι καταρράκτες της Νεμούτας να μπουν στον «τουριστικό χάρτη»

Ημερομηνία: 01-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Επαφές Ν. Κοροβέση με αυτοδιοικητικούς φορείς και κατοίκους για την ανάδειξη της περιοχής στο πλαίσιο εναλλακτικού τουρισμού

Οι καταρράκτες της Νεμούτας είναι ένας «ακατέργαστος θησαυρός» πού από εδώ και στο εξής οφείλουμε να τον αναδείξουμε και να τον προβάλουμε σε όλη τη χώρα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος επισκέφθηκε το οροπέδιο της Φολόης και ένα από τα σημεία στα οποία στάθηκε ιδιαίτερα ήταν ακριβώς η τοποθεσία που βρίσκονται οι συγκεκριμένοι καταρράκτες.

Ο κ. Κοροβέσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους αλλά και τους αυτοδιοικητικούς φορείς το ζήτημα της περαιτέρω τουριστικής επισκεψιμότητας όχι μόνο με τους καταρράκτες, αλλά και με τα εντυπωσιακά μονοπάτια που μπορούν να αποτελέσουν ένα ξεχωριστό μέρος εναλλακτικού τουρισμού και που μέχρι σήμερα ελάχιστοι γνωρίζουν για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία για την δημοσιοποίηση αυτών των θεμάτων, ενώ ταυτόχρονα είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί και για τα άλλα προβλήματα της περιοχής πού κυρίως έχουν να κάνουν με τα ζητήματα της οδοποιίας αλλά και τα σοβαρά αγροκτηνοτροφικά προβλήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος