FOLLOW US: facebook twitter

Οι Φίλοι Ποδηλάτου Πύργου συμμετέχουν στην 12η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία με σύνθημα «Ζητούνται ποδηλατόδρομοι» την Κυριακή 7 Απριλίου

Ημερομηνία: 04-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Οι φίλοι Ποδηλάτου Πύργου συμμετάσχουν στην 12η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία και σας καλούν την Κυριακή 7 Απριλίου στις 5.00 μμ στην Κατακολου 19 (στου Κλουκινα ) για μια μαζική ποδηλατοβόλτα. (Διαδρομή 10-15 χλμ).

Οι φίλοι Ποδηλάτου Πύργου απευθύνουν κάλεσμα σε όσους έχουν ποδήλατα να συμμετέχουν στην ποδηλατοπορεία τονίζοντας « Ελάτε μαζί μας. Ήρθε η ώρα να βάλουμε το ποδήλατο στην ατζέντα των δημοτικών αρχών που θα προκύψουν από τις εκλογές του Μαΐου. Ας κάνουμε όλοι μαζί πετάλι για μια ιδέα που ωριμάζει. Το σύνθημά μας “ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ”.

Είναι ώρα να αποκτήσουν οι ελληνικές πόλεις ασφαλείς και λειτουργικούς ποδηλατόδρομους. Αυτό είναι το κλειδί για να φανεί ότι ποδηλάτισσες και ποδηλάτες είμαστε όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, αρκεί να νιώσουμε ασφαλείς.

Βγαίνουμε με το ποδήλατό μας για να- δώσουμε το παράδειγμα στα παιδιά της κίνησης με το ποδήλατο και να τους αποδείξουμε ότι το ποδήλατο δεν είναι μόνο παιχνίδι, αλλά ένα μέσο μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας που αξίζει να το αγαπήσουμε και να το χρησιμοποιούμε όποιας ηλικίας και αν είμαστε ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι και στις ποδηλατοπορίες δεν κάνουμε αγώνες, δεν διαγωνιζόμαστε ποιος θα φτάσει πρώτος κάπου, αλλά πηγαίνουμε σαν μια ομάδα, βοηθούμε όποιον ή όποια έχει κάποιο πρόβλημα και ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!!!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος