FOLLOW US: facebook twitter

Οι ερασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας  ταξιδεύουν με το  «Το μαύρο κουτί»

Ημερομηνία: 24-10-2024 | Συντάκτης:

Η Θ.Ο. συμμετέχει στο διαγωνιστικό μέρος του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Θερμαϊκού

Την θεατρική παράσταση «Το μαύρο κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου σε σκηνοθεσία Χάρη Κότσιφα, πρόκειται να παρουσιάσει η  Θεατρική Ομάδα «Ερασιτέχνες» Αμαλιάδας την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου  στο Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000, Παραλία Περαίας ώρα 8 μμ , συμμετέχοντας στο διαγωνιστικό μέρος του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Θερμαϊκού που πραγματοποιείται από 23-29 /10/2024. Ένα κοινωνικό έργο και μια παράσταση που τον περσινό χειμώνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Αμαλιάδα. 

Πρόκειται για μια  συνδιοργάνωση της Θεατρικής Ομάδας Καλλιτεχνικής Σοφίτας Θερμαϊκού «Φύρδην Μίγδην», του Δήμου Θερμαϊκού και του Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου στο Φεστιβάλ συμμετέχουν εξαίρετες επιλεγμένες θεατρικές ομάδες από όλη τη χώρα παρουσιάζοντας με αγάπη και σεβασμό παραστάσεις υψηλού επιπέδου που προετοίμαζαν και τελειοποιούσαν όλον τον περασμένο χρόνο.

Αμαλιάδα, Πυλαία, Οινόφυτα Βοιωτίας, Σητεία, Φιλιατρά και Καλαμαριά εκπροσωπούνται φέτος στη διοργάνωση και αναζητούν το θερμό χειροκρότημα του κοινού, αλλά και τα πολυπόθητα Βραβεία του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού. Τιμώμενο πρόσωπο η πολυαγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, ενώ στην Τελετή Λήξης ένα σεμνό αφιέρωμα στην σπουδαία Άννα Παναγιωτοπούλου.

Οι ερασιτέχνες Αμαλιάδας στη συνέχεια βάζουν πλώρη για τον θεατρικό Νοέμβρη από την ΘΕΑΤΟ Παραμυθιάς .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot