FOLLOW US: facebook twitter

Οι Αστυνομικοί “έδωσαν” μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης

Ημερομηνία: 06-06-2024 | Συντάκτης:

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 5η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με την υποστήριξη του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο μέσα από μια ολιγόλεπτη και συνάμα ανώδυνη διαδικασία οι Αστυνομικοί, πρόσφεραν το πολυτιμότερο δώρο για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

“Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, μόνο προσφέρεται για αυτό μέσα από αυτήν την διαδικασία μεταφέραμε στην κοινωνία ένα μήνυμα προσφοράς & αλληλεγγύης.

Οι αστυνομικοί ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας οφείλουμε να προάγουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας με συνεχείς δράσεις” επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Γρηγόρης Κατσώλης και πρόσθεσε “Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συναδέλφους και φίλους για την συμμετοχή τους, στην Διευθύντρια του Τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν Πύργου κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη, καθώς και στο Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου κ. Πολίτη Σπύρο για την αγαστή συνεργασία και την στήριξη που μας παρέχουν.

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τοπικό παράρτημα Ηλείας καθώς και τον σύνδεσμο αποστράτων Αστυνομικών του νομού”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος