FOLLOW US: facebook twitter

Οι αριστεύσαντες σε όλο το Νομό – Υποψήφιοι με υψηλές βαθμολογίες μιλούν στην “Πρωινή”

Ημερομηνία: 29-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Έκτακτο, Νέα

Μαρία Αριστέα Γιαννακοπούλου, 19.052 μόρια (ΟΠ Θετικών Υγείας), 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Στόχος μου είναι η Ιατρική Αθηνών και πιστεύω ότι με τις περσινές βάσεις θα τα καταφέρω. Είναι μια επιλογή συνειδητή που την έχω στο μυαλό μου από τα χρόνια του Γυμνασίου. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή ως το τέλος, ακόμα και κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών, αλλά με δουλειά και προσήλωση καταφέρνεις στόχους. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ στην Ιατρική Επιστήμη, με ελκύει αρκετά παρότι είναι μια δύσκολη επιστήμη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στο 4ο ΓΕΛ που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, τον κ. Κουτρουμάνο από το φροντιστήριο Άνοδος, τον κ. Αντ. Βγενόπουλο από το Άλμα, τους καθηγητές μου στη Βιολογία και την Έκθεση, και φυσικά τους γονείς μου που με βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Η τελευταία χρονιά ήταν πιεστική αλλά είχα επίγνωση της κατάστασης».

Διονύσιος Καραμάνης, 18.776 μόρια, (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Δικαιώθηκε ένας αγώνας μιας χρονιάς και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τον Θεό για όλες τις βοήθειες που μου έχει δώσει, τους γονείς και την οικογένειά μου, όλους τους καθηγητές στο Φροντιστήριο Άλμα και κυρίως τον κ. Σάκη Παπαδόπουλο για όλη την στήριξη. Πλέον το μέλλον είναι μπροστά, έχουμε ανοιχτούς τους δρόμους και η επιλογή μου είναι η Νομική».

Παναγιώτα Παλαιοθοδωρου, 18.721 μόρια (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) ΓΕΛ Ανδραβίδας

«Νοιώθω πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη και αισθάνομαι ότι ανταμείφτηκαν οι κόποι μου. Θεωρώ ότι η επιτυχία μου οφείλεται στην οργάνωση που είχα, στο πρόγραμμα μου χωρίς να στερηθώ τις εξόδους μου. Από την αρχή της χρονιάς ήμουν διατεθειμένη να διαβάσω πολύ για να πετύχω τον στόχο μου που ήταν η Νομική. Στο τελικό αποτέλεσμα με βοήθησε πολύ το σχολείο, οι καθηγητές, οι φροντιστές μου και η οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ».

Ιφιγένεια Πλαμαντούρα, 18.504 μόρια, (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα καθώς όνειρο μου ήταν πάντα να σπουδάσω Νηπιαγωγός. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη και το βασικότερο ήταν να περιορίσω το άγχος ειδικά την ώρα των εξετάσεων. Η προετοιμασία μου, μαζί με τις καθηγήτριες μου στο φροντιστήριο ξεκίνησε από τη Β’ Λύκειου εντατικά και δε μπορώ να πω ότι ήταν και το πιο δύσκολο πράγμα όπως το παρουσιάζουν. Δεν ήταν κάτι τρομακτικό όπως φάνηκε. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, ακόμα και η τύχη, για να πετύχεις. Είναι και η σωστή προετοιμασία, να έχεις τους σωστούς και έμπειρους καθηγητές για να πετύχεις τους στόχους σου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τις καθηγήτριές μου στο φροντιστήριο Άνοδος, τη κα Ζωή Βούρτση, την κα Γιάννα Σεφερλή και την κα Μαίρη Αθανασοπούλου και τους καθηγητές μου στο 4ο ΓΕΛ Πύργου, που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη πορεία».

Νίκος Κάσαρης, 18.411 μόρια (ΟΠ Θετικών Σπουδών), 2ο ΓΕΛ Πύργου «Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος μιας και δεν περίμενα να γράψω τόσο! Δεν ήθελα ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο, απλά μου αρκεί που έχω την άνεση να επιλέξω σχολές που θέλω. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου αν και πιο πολύ σκέφτομαι τις Πολυτεχνικές σχολές. Θα δω ποια μου ταιριάζει περισσότερο, ποια μαθήματα μου αρέσουν πιο πολύ και θα επιλέξω. Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη χρονιά αλλά και πέρυσι γιατί δεν ξεκίνησε φέτος η προετοιμασία, τον παππού και την γιαγιά μου που μας βοήθησαν οικονομικά στα φροντιστήρια και τους καθηγητές μου στο Άλμα, τον κ. Βρίνα, τον κ. Βόσσο, τον κ. Δεββέ και τον κ. Παπαδόπουλο».

Νικόλαος Σοφός, 18.404 μόρια, (ΟΠ Θετικών Σπουδών), 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς δεν περίμενα τόσο υψηλές βαθμολογίες. Έχω δυο- τρεις σχολές στο νου μου που με ενδιαφέρουν, δεν ξέρω όμως ακόμα τι θα αποφασίσω αν και πιστεύω πως οι Πανελλήνιες είναι μόνο η αρχή! Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον Θεό! Χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα στη ζωή μου και όλες μου οι επιτυχίες μέχρι τώρα είναι επειδή αυτός μου τις χάρισε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο Φροντιστήριο Άλμα, τον κ. Βρίνα που μου έκανε Μαθηματικά, τον κ. Βόσσο που μου έκανε Φυσική, τον κ. Δεββέ που μου έκανε Χημεία και τον κ. Παπαδόπουλο που μου έκανε Έκθεση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και όλη την οικογένειά μου για όλη τη βοήθειά τους και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου».

Γεωργία Δερβού, 18.049 μόρια (ΟΠ Θετικών Σπουδών), 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

«Είμαι ικανοποιημένη με τον βαθμό μου και νιώθω πως δικαιώθηκαν οι κόποι μου. Θέλω να περάσω σε Σώμα Ασφαλείας. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Πυθαγόρας, την κυρία Αθηνά Αλμπάνη και τον κύριο Ανδρέα Βουρλούμη. Επίσης ευχαριστώ τις καθηγήτριες μου στο σχολείο, την κυρία Κατερίνα Κόλλια, την κυρία Αμαλία Κατοχιανού και την κυρία Μαρία Παπαδοπούλου. Ευχαριστώ βέβαια τους γονείς μου και τα αδέλφια μου και όσους πίστεψαν σε εμένα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος