FOLLOW US: facebook twitter

Ποιοτικές θέσεις εργασίας: Οι 50 πρώτοι βρήκαν δουλειά

Ημερομηνία: 12-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Το είπε και το έκανε ο Κυριάκος.

Του αξίζουν συγχαρητήρια για τη συνέπειά του. Άρχισε αμέσως να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Και όχι απλώς νέες, αλλά και ποιοτικές, µε καλούς μισθούς. Ήδη οι πρώτοι 50 συνάνθρωποί µας προσλήφθηκαν σε θέσεις υπουργών, αναπληρωτών και υφυπουργών. Μερικοί είναι πολύ νέοι και η θέση υπουργού θα τους βοηθήσει να κάνουν καλό βιογραφικό και να σταδιοδρομήσουν στη ζωή τους. Άλλοι ανήκουν στην κατηγορία των ηλικιωμένων, οι οποίοι βρίσκουν δυσκολότερα απασχόληση.

Ορισμένοι µάλιστα είχαν χρόνια να απασχοληθούν ως υπουργοί, διότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε προνοήσει για κανένα πρόγραµµα τέως υπουργών στον ΟΑΕΔ, και τους είχε αφήσει τους καημένους στην ανεργία. Τώρα όμως βρίσκουν ικανοποίηση. Αν μάλιστα καθένας από τους νεοπροσληφθέντες δημιουργήσει και αυτός 50 ποιοτικές θέσεις εργασίας στο γραφείο του, µέσα στην εβδομάδα θα προσληφθούν άλλοι 2.500 αναξιοπαθείς συμπολίτες µας όλων των κατηγοριών.

Υποθέτω ότι το ευνοϊκό για την απασχόληση πνεύμα θα συνεχιστεί και µε τη στελέχωση των ανώτερων στρωμάτων του κρατικού μηχανισμού, οπότε θα προκύψουν µετά βεβαιότητος άλλες 10.000 ποιοτικές θέσεις εργασίας, µε κριτήρια εντελώς αξιοκρατικά, εκ των οποίων, το κυριότερο, η οικογενειακή παράδοση. Έτσι η ανεργία θα παταχθεί. Άντε βρε και καλά ένσημα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος