FOLLOW US: facebook twitter

ΩΔΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ: Μεγάλη επιτυχία στις Πτυχιακές Εξετάσεις Πιάνου από το φοιτητή του Ε Μ.Π. Χρήστο Σιδηροκαστρίτη.

Ημερομηνία: 28-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις αίθουσες του Ωδείου Ολύμπιον, οι πτυχιακές εξετάσεις Πιάνου.


  Ο υποψήφιος Χρήστος Σιδηροκαστρίτης, φοιτητής επίσης στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανικών του Ε.Μ.Πολυτεχνείου σε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό διάρκειας 1:30 ώρας εκτελεσμένο από μνήμης, απέσπασε  το βαθμό Άριστα Παμψηφεί από την πενταμελή εξεταστική επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού. Πρόεδρος της επιτροπής ήταν η διευθύντρια του Ωδείου κ Περσαινίτη Διονυσία, η οποία  περιχαρής για την επιτυχία του μαθητή της μας είπε:” Ο Χρήστος είναι ένα πολύ αξιόλογο Πυργιωτόπουλο, εξαιρετικός φοιτητής πλέον στην Αθήνα, με αγάπη και ενασχόληση και με τον  αθλητισμό , αποτελεί πρότυπο σύνεσης και ταλέντου. Ερμήνευσε θαυμάσια ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα με έργα των Bach, Mozart, Beethoven,Chopin, Listz, Rachmaninov και δίκαια απέσπασε τα συγχαρητήρια της επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού. Ένα μικρό δείγμα του προγράμματός του θα παρουσιαστεί στις προσεχείς συναυλίες του Ωδείου στο θέατρο Απόλλων στις 1 και 2 Ιουλίου.

 Από την άλλη με αυτό το πτυχίο είδαμε ότι η χρήση των διαδικτυακών μαθημάτων βοήθησαν στην καλύτερη εκμετάλλευση του χρόνου ενός φοιτητή , καθώς και την ευκολία να συνεχίζουν να σπουδάζουν στην πόλη τους ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, χωρίς το άγχος της αλλαγής και εύρεσης κατάλληλου καθηγητή σε όποια πόλη και αν βρεθούν ως φοιτητές, έτσι ώστε οι σπουδές να συνεχίζονται απρόσκοπτα. Ο Χρήστος όχι μόνο απέσπασε το απόλυτο 10 όλων των μελών της επιτροπής αλλά και η διάρκεια σπουδών του στο Ωδείο μας ήταν μόλις 7 έτη. 

  Πολύ σημαντικό στοιχείο σε όλη τη διάρκεια των σπουδών των μαθητών είναι και οι καθιερωμένες ετήσιες συναυλίες.Είναι το φυτώριο για τη δημιουργία ολοκληρωμένων μουσικών και μελλοντικών επιτυχιών που χτίζονται σε στέρεες βάσεις βήμα βήμα. Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πύργου για την παραχώρηση των δημόσιων πολιτιστικών χώρων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot