FOLLOW US: facebook twitter

ΟΑΕΔ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τις 5.500 προσλήψεις στο δημόσιο

Ημερομηνία: 23-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Αναρτήθηκε στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων στο «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς».

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.

Ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων ηλικίας 22 -29 ετών, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Φορείς Υποδοχής, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 11/2018.

Μετά την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των ΚΠΑ2, όπου ανήκει ο Φορέας Υποδοχής ή/και Υπηρεσία Τοποθέτησης, καλούν τους ωφελούμενους, που έχουν επιλεγεί προς τοποθέτηση, εντός πέντε εργάσιμων ημερών µε κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να υποδειχθούν στους Φορείς Υποδοχής ή/και Υπηρεσία Τοποθέτησης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων, προσκομίζεται κατά την υπόδειξη, ο αριθμός καταθετικού λογαριασμού ΙΒΑΝ µε υποχρεωτικά πρώτο δικαιούχο τον ωφελούμενο, στο πλαίσιο καταβολής των αμοιβών τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος