FOLLOW US: facebook twitter

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος  Αλέξης Καστρινός με τον Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 22-09-2023 | Συντάκτης:

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξιος Καστρινός πραγματοποίησε συνάντηση στο Εκλογικό Κέντρο Βαρθολομιού του συνδυασμού του ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την αγορά της πόλης του Βαρθολομιού, τις εκδηλώσεις,  τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις, την ανάγκη αστυνόμευσης της περιοχής, τις παρεμβάσεις με μικρά και μεγάλα έργα  και για την επόμενη μέρα.

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του Εμπορικού συλλόγου έθεσαν τα εξής ζητήματα προκειμένου να γνωρίζουν τις θέσεις του υποψηφίου Δημάρχου : Την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή της ΔΕ Βαρθολομιού, την εξέταση του αιτήματός τους για την λειτουργία του κεντρικού δρόμου Ανδρέα Παπανδρέου ως πεζόδρομου ή κλείσιμο κάποιων ωρών, την οικονομική στήριξη των εκδηλώσεων που ετήσια υλοποιούνται στην ΔΚ Βαρθολομιού, έργα παρεμβάσεων στην πλατεία Σπεντζάρη και στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και λειτουργία Αστικής συγκοινωνίας στην περιοχή.

 Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξιος Καστρινός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού για την συνάντηση μαζί τους ώστε να τους γνωστοποιήσει τις θέσεις του για όσα από τα παραπάνω  του τέθηκαν αλλά και τι στοχεύει για την περιοχή την νέα δημοτική του θητεία. Στην συνέχεια δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τις καθιερωμένες εκδηλώσεις της περιοχής και μαζί με τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου του θα καθιερώσει και νέες που θα συμβάλλουν στην οικονομία της περιοχής. Για το θέμα της πεζοδρόμησης της οδού Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε ότι  θα εξεταστεί λαμβάνοντας ενημέρωση από συγκοινωνιολόγο γιατί κάτι τέτοιο απαιτεί Κυκλοφοριακή Μελέτη με  διευθέτηση  της κυκλοφορίας των οδών που συνδέονται με τον συγκεκριμένο δρόμο και διαβούλευση ώστε να εκφράσουν  την άποψή τους οι δημότες.  Είδε θετικά την άποψη των παρεμβάσεων που προτάθηκαν για την Πλατεία Σπεντζάρη ώστε να δοθεί μεγαλύτερο χώρος στους πολίτες και την αισθητική παρέμβαση που χρειάζεται η οδός Ανδρέα Παπανδρέου. Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της αποτελεσματικότερης αστυνόμευσης όχι μόνο στην περιοχή αλλά σε όλο τον Δήμο και επανέλαβε την θέση του για την επίλυση του ζητήματος. Το ζήτημα της Αστικής συγκοινωνίας είναι ένα θέμα που θα το επιδιώξει γιατί εκτιμάει ότι είναι αναγκαίο. Κλείνοντας αναφέρθηκε για όσα μεγάλα επιδίωξε και υλοποίησε  στην ΔΕ Βαρθολομιού 1ο Νηπιαγωγείο, Ανάπλαση Βαρθολομιού, Ανάπλαση Βρανά, Διάνοιξη δασικών δρόμων, Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού, Κατασκευή Νέας Πλατείας , την χρηματοδότηση της Παραλιακής οδού με 5εκ ευρώ που δυστυχώς η παρούσα δημ αρχή τα άφησε στο συρτάρι και επισήμανε ότι θα συνεχίσει με Έργα Αναπλάσεων  στην πόλη του Βαρθολομιού, την ολοκλήρωση και λειτουργία του Βιολογικού και θα επιδιώξει έργα που θα αναδείξουν τουριστικά την περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot