FOLLOW US: facebook twitter

Ο Χ. Παλαιολόγος πρόεδρος του Συνδέσμου «Ηρακλής» στη θέση του Διονύση Μάλιαρη

Ημερομηνία: 22-10-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73841″ img_size=”full”][vc_column_text]Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου «ΗΡΑΚΛΗΣ» μετά την διαγραφή από την παράταξη της πλειοψηφίας του Διονύση Μάλλιαρη, εξελέγη ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος κατά την διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Κατά την διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας αρχικά ο κ. Παλαιολόγος έλαβε 13 ψήφους, έναντι 9 λευκών, ενώ στη συνέχεια μετά την αποχώρηση του Διονύση Μάλλιαρη και του Δημήτρη Χάρδα, επαναλήφθηκε η ψηφοφορία και ο κ. Παλαιολόγος έλαβε 14 ψήφους.

Ο κ. Χάρδας δήλωσε ότι σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του Ναμπίλ Μοράντ ενώ παράλληλα σε ότι αφορά στο θέμα της αντικατάστασης του κ. Μάλλιαρη ζητούσε από τον πρόεδρο Χρήστο Ζαφειρόπουλο να αποφασίσει το Σώμα μέσω ψηφοφορίας αν επιθυμεί την εξέλιξη αυτή.

Όπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση ήρθε δια στόματος Μοράντ που έκανε λόγο για πολιτικό bullying.

Μεγάλη είναι όμως η πιθανότητα, η λειτουργία του «ΗΡΑΚΛΗ» για διάστημα περίπου 2 μηνών να παύσει, αν ο Διονύσης Μάλλιαρης προσφύγει στην Αποκεντρωμένη, έτσι ώστε να προσβάλλει νομικά την απόφαση για την αντικατάστασή του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot