FOLLOW US: facebook twitter

Ο Τόνυ Ανυφαντής στηρίζει Γιάννη Λυμπέρη!

Ημερομηνία: 10-08-2023 | Συντάκτης:

Yποψήφιος με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»


Με τον Γιάννη Λυμπέρη και την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» συμπορεύεται ο Αντώνης (Τόνυ) Ανυφαντής, ένας άνθρωπος δραστήριος, με ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και διάθεση για προσφορά.

«Επιθυμία μου είναι να προσφέρω στον τόπο και δεν υπάρχει πιο ικανός Δήμαρχος από τον Γιάννη Λυμπέρη, για να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα για τον τόπο μας. Η απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, έρχεται σε ένα κομβικό σημείο, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις και μόνο με τον Γιάννη Λυμπέρη θα έχουμε συνέχεια στο μεγάλο έργο» ανέφερε ο Τόνυ.

«Ο Τόνυ δεν χρειάζεται συστάσεις, έχει ενεργή παρουσία στην κοινωνία επί σειρά ετών και ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο και να ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα» σχολίασε ο κ. Λυμπέρης.

Ο Τόνυ Ανυφαντής είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και επιχειρηματίας, στο παρελθόν είχε το κατάστημα με δίσκους Studio 54, video club Hollywood και το Gaudi cafe. Σήμερα διατηρεί το ΚΔΑΠ ‘Παίζω και Δημιουργώ’ και την Σχολή πολεμικών τεχνών ‘Fight club Anyfantis΄, είναι συνδιοργανωτής του αθλητικού event WARRIOR NIGHT που πραγματοποιείται στο νομό μας από το 2013 με αγώνες kickboxing-boxing-muay thai.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot