FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμος μας στη θέση που του ανήκει: Ο Τάσος Καπώνης στον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας» μαζί με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Ημερομηνία: 05-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83703″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι άνθρωποι του τόπου μας βιώνουν κοινές αγωνίες. Μας ενώνει ένας κοινός στόχος, μια κοινή ελπίδα. Δεν θέλουμε να είναι ο τόπος μας ουραγός της ανάπτυξης, ξεχασμένος και αφημένος  σε έναν αργό θάνατο. Ο Δήμος μας οφείλει να πετύχει. Ο Δήμος μας μπορεί να πετύχει. Είμαστε αποφασισμένοι. Μαζί μας ο Αναστάσιος Καπώνης.

“Το όραμά  μου είναι  ο Δήμος μας να δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε οι φυσικές ομορφιές του (Φράγμα Πηνειού, Κουνουπέλι-λουτρά Υρμίνης,  λιμνοθάλασσα Κοτυχίου, λιμάνι Κυλλήνης, Παραλίες Κάστρου, Παλαιοπαναγιά, Αγία Σοφία  κλπ.) να αποτελέσουν τον μοχλό τουριστικής και αθλητικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

Παράλληλα, είναι πλέον καιρός  να δημιουργηθούν υποστηρικτικές υποδομές στον πρωτογενή τομέα της Αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής , έτσι ώστε τα αρίστης ποιότητας προϊόντα μας να γίνουν ανταγωνιστικά να βρουν το σωστό δρόμο προς τις αγορές.

Πιστεύω ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!!

Με εκτίμηση,

Αναστάσιος Καπώνης,

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Βάρδας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Απόφαση Δημιουργίας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot