FOLLOW US: facebook twitter

Ο συνταξιούχος αστυνομικός Χ. Αντωνόπουλος εντάσσεται στο συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» του Χ. Χριστοδουλόπουλου

Ημερομηνία: 10-08-2023 | Συντάκτης:

Την υποψηφιότητα του συνταξιούχου Αστυνομικού Χαράλαμπου Αντωνόπουλου ανακοινώνει ο δημοτικός συνδυασμός «Συμμαχία για το αύριο» του Δήμου Ήλιδας εντάσσεται ο ελεύθερος επαγγελματίας Γιώργος Θεοδωρακάτος, του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως δήλωσε ο κύριος Αντωνόπουλος αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής: «Ο Δήμος μας και οι τοπικές του κοινότητες χρειάζονται μια μεγάλη Αλλαγή και αυτή μπορεί να τη φέρει μόνο η νέα Συμμαχία, που επιχειρείται από καταξιωμένους ανθρώπους του τόπου μας, με επικεφαλής το Χρήστο Χριστοδουλόπουλο. Σε αυτή την κατεύθυνση και προκειμένου να αλλάξουμε τους συσχετισμούς, θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις».

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος καλωσόρισε στο συνδυασμό έναν ακόμα νέο υποψήφιο, επισημαίνοντας την ανάγκη να συναντηθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, οι οποίες θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση, τόσο συνολικά στον δήμο, όσο και τα τοπικά του διαμερίσματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot