FOLLOW US: facebook twitter

Ο Πύργος το Σεπτέμβρη θα έχει Κολυμβητήριο!: Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση

Ημερομηνία: 09-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75238″ img_size=”full”][vc_column_text]

Προγραμματική σύμβαση και την βελτίωση του γηπέδου Κατακόλου

 

Έτοιμο  το Σεπτέμβρη του 2019, ίσως και πολύ νωρίτερα για την καλοκαιρινή σεζόν του 2019, θα είναι το ανακαινισμένο Κολυμβητήριο Πύργου, καθώς ένα όνειρο ετών για μικρούς και μεγάλους αλλά και αθλητικές ομάδες που ασχολούνται με τον υγρό στίβο και αναγκάζονταν είτε να πηγαίνουν στο Κολυμβητήριο Αμαλιάδας είτε είχαν εγκαταλείψει την κολύμβηση, γίνεται πλέον πραγματικότητα.  Χθες στην Αθήνα,  ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε με τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή την προγραμματική σύμβαση για την «Επαναφορά λειτουργικότητας ανοιχτού κολυμβητήριου Δ. Πύργου». προϋπολογισμού 273.000,00 ευρώ. Επίσης υπέγραψαν και αντίστοιχη προγραμματική σύμβαση για το έργο «Βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου ΤΚ Κατακόλου» σύμφωνα με την οποία δημιουργούνται οι προϋποθέσεις της επαναλειτουργίας και του γηπέδου Κατακόλου,   το οποίο πέραν της εξυπηρέτησης των αθλουμένων της Τοπικής Κοινότητας θα αναβαθμίσει αισθητικά το χώρο του γηπέδου τον οποίον βλέπουν όλοι οι διερχόμενοι τουρίστες. Παρόντες στην υπογραφή των συμβάσεων ήταν και οι βουλευτές Ηλείας Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Μάκης Μπαλαούρας.

Το έργο του Κολυμβητηρίου περιλαμβάνει την συντήρηση των αποδυτηρίων, την στεγανοποίηση της πισίνας και την κάλυψή της με ειδικές κουβέρτες ώστε να μην χάνεται το βράδυ η θερμοκρασία του νερού. Παράλληλα θα συγκεντρώνεται το νερό της εκχύλισης που δεν θα χάνεται αλλά θα επιστρέφει φιλτραρισμένο για αναθέρμανση στην πισίνα. Πληροφορίες εκ μέρους της δημοτικής αρχής Πύργου αναφέρουν ότι η δημοπράτηση των εργασιών για το κολυμβητήριο θα είναι άμεση ενώ ξεκίνα  σύντομα και η κοινωνική συνεννόηση για τη χρήση του από τα σωματεία.

Δήλωση Δημήτρη Μπαξεβανάκη για τα δύο νέα έργα του δήμου Πύργου: «Η κυβέρνησή μας δίνει λύσεις σε σοβαρά ζητήματα που άλλοι δημιούργησαν»

Άλλο ένα από τα χρονίζοντα προβλήματα του νομού μας παίρνει το δρόμο για την επίλυσή του. Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού για την επαναλειτουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου Πύργου, καθώς και η αντίστοιχη για το γήπεδο του Κατακόλου δείχνουν ότι η κυβέρνησή μας μπορεί να δίνει λύσεις σε σοβαρά ζητήματα που άλλοι δημιούργησαν.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προτιμάμε να δουλεύουμε αθόρυβα και να είμαστε αποτελεσματικοί. Αφήνουμε τις φανφάρες και τις πομπώδεις δηλώσεις σ’ αυτούς που κυβερνούσαν επί δεκαετίες και κατέστρεψαν τη χώρα και τον λαό μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot