FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κυριαζής: «O Πύργος ως… λάφυρο»

Ημερομηνία: 03-10-2023 | Συντάκτης:

Του Νώντα Κυριαζή υποψ. Δημοτ. Συμβούλου Πύργου με την παράταξη του Στάθη Καννή ΜΠΟΡΟΥΜΕ


Ας είμαστε ειλικρινείς.

Τώρα πριν την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.

Ο Πύργος η πρωτεύουσα του νομού διαρκώς οπισθοδρομεί. Και τούτο συμβαίνει γιατί δεν μας χαρακτήρισε στο παρελθόν ο ρεαλισμός, η κοινή λογική, η ενότητα, έστω στα σοβαρά και μεγάλα αλλά και η προσήλωση στην επίτευξη στόχων, κρίσιμων για την ανάπτυξη του Δήμου.

Ο Δήμος για τους νικητές των εκλογών αποτελούσε «λάφυρο». Ο οραματικός προεκλογικός λόγος έσβηνε το βράδυ των εκλογών και άναβαν οι φωτοδείκτες της μικροπολιτικής, των πελατειακών σχέσεων, της αλόγιστης σπατάλης δημοσίου χρήματος, της συναλλαγής των επιδερμικών λύσεων που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και όχι την ανάπτυξη.Πώς λοιπόν με τέτοια νοοτροπία να συντονιστούμε ως εντολοδόχοι εξουσίας, με τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο;Πώς λοιπόν, θα βαδίσουμε προς το μέλλον αν εξακολουθήσουμε, μέσω της στρεβλής ερμηνείας της ψήφου, να παραμένουμε λαφυραγωγοί των κοινωνικών προσδοκιών;Πόσες φορές μετά την κάλπη θα επαναληφθεί το «μία από τα ίδια» ή το «όλοι ίδιοι είναι»;

Μέχρι πότε το δημόσιο συμφέρον θα υποτάσσεται στην ιδιοτέλεια και στην εξατομίκευση?

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα μπορεί να δώσει μόνο η ψήφος του καθενός και της καθεμιάς.Εμείς ,ως παράταξη ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε αυτή την απάντηση πράξη κάθαρσης και έργο ουσίας που θα προοιωνίζει το μέλλον που μας αξίζει.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ γιατί συνδυάζουμε την εμπειρία, την επιστημονική γνώση, την αδιάφθορη ματιά και ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ γιατί είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε στο έπακρο την εντολή που θα μας δώσει η κοινωνία.ΜΠΟΡΟΥΜΕ γιατί θέλουμε να κάνουμε το ΟΡΑΜΑ επιτέλους ΠΡΑΞΗ.

Και ας μην ξεχνάμε ΑΦΘΑΡΤΟΙ είναι πρωτίστως εκείνοι που δοκιμάστηκαν και δεν εφθάρησαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot