FOLLOW US: facebook twitter

Ο Προκόπης Μανουσόπουλος σάρωσε τα διεθνή βραβεία στο WPE AWARDS PARIS  2021!

Ημερομηνία: 28-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
Ο διεθνούς φήμης φωτογράφος γάμων από την Ζαχάρω κατέκτησε στον διεθνή διαγωνισμό στο Παρίσι 3 πρώτα βραβεία, 1 δεύτερο και ακόμα 11!

Tα καλά νέα αυτή τη φορά για τον διεθνούς φήμης και πολυβραβευμένο Wedding Photographer , τον φωτογράφων γάμων Προκόπη Μανουσόπουλο από την Ζαχάρω, έρχονται από το Παρίσι, και τον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας WPE AWARDS PARIS  2021 international photographers Award, όπου για μια ακόμα φορά σάρωσε όλα τα βραβεία, εμπλουτίζοντας την ήδη τεράστια συλλογή του!

Ο Προκόπης Μανουσόπουλος συμμετείχε στα WPE AWARDS PARIS  2021, σε διάφορες κατηγορίες που αφορούν φωτογράγηση του γαμπρού, της νύφης, του ζεύγους, της τελετής, φωτογραφικά στιγμιότυπα λεπτομερειών του γάμου κλπ και όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος πανευτυχής, κατέκτησε τρεις πρώτες θέσεις – first place- μια δεύτερη και… 11 ακόμα βραβεία!

Τα τρία πρώτα βραβεία στα  WPE AWARDS PARIS  2021, κατέκτησε υποβάλλοντας τις φωτογραφίες του που μάγεψαν τους κριτικούς και ‘εξόντωσαν» τον σκληρό ανταγωνισμό βάζοντας στο περιθώριο άλλους  διεθνούς φήμης φωτογράφους, ήταν στις κατηγορίες «Pre wedding couple– Ζευγάρι πριν το γάμο»,  «Pre wedding Groom alone– ο γαμπρός μόνος του» και «Wedding details– λεπτομέρειες του γάμου»!  Αυτές οι τρεις φωτογραφίες του εξασφάλισαν το πρώτο βραβείο και την ανώτερη διάκριση του διαγωνισμού.

Να σημειώσουμε ότι με την ίδια φωτογραφία «Ζευγάρι πριν το γάμο», ο Προκόπης Μανουσόπουλος είχε κατακτήσει μία ακόμα παγκόσμια διάκριση, με το πρώτο βραβείο στα Cosmos Awards International Photography And Videography Competition”,  τον Μάιο του 2021, ένα διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο, στον οποίο συμμετείχαν σε 2.625 φωτογράφους από 160 χώρες, ενώ ο «μετρ» του φακού είχε αποσπάσει έξι ακόμα διακρίσεις τον Απρίλιο του 2021 στο  Masters Photographers International (MPI) με έδρα τον Καναδά!

Ανήσυχο πνεύμα, ποτέ δεν επαναπαύεται και κάθε φορά βάζει τον πήχη λίγο πιο πάνω! Πόσο πιο πάνω ακόμα, ο ίδιος το ξέρει μόνο, γιατί δεν υπάρχει διεθνής διαγωνισμός τα τελευταία χρόνια στον οποίο να έχει συμμετάσχει με την εξαιρετική δουλειά του και να μην διακριθεί!  Εμείς  πάντως να του ευχηθούμε ακόμα… ψηλότερα!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος