FOLLOW US: facebook twitter

Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ημερομηνία: 14-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Ηλεία, Νέα

– Υποψήφιος με τη “Νέα Πορεία” στην Κοινότητα Βάρδας

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βάρδας με τη “Νέα Πορεία” βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Παναγόπουλος. Ο κ. Παναγόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου για να υπηρετήσουμε εκ νέου από κοινού την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο. Η αγάπη μου προς τον τόπο μου, την γενέτειρά μου την Βάρδα με έκανε να ασχοληθώ με τα κοινά και συνεχίζω να το κάνω. Θέτω τον εαυτό μου ξανά στην κρίση την πολιτών. Κάποιοι από τους στόχους μου δεν υλοποιήθηκαν λόγω χρονικών περιορισμών, αλλά και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τη Βάρδα»,

δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Παναγόπουλος. 

Καλωσορίζοντας τον κ. Παναγόπουλο στη «Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Βάρδας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ασχολείται εδώ και χρόνια με τα κοινά στην πόλη του. Εκτός από την Κοινότητα Βάρδας έχει δραστηριοποιηθεί τόσο στον Εμπορικό, όσο και στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Βάρδας. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος