FOLLOW US: facebook twitter

Ο Νίκος Λαϊνόπουλος υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Ημερομηνία: 01-07-2023 | Συντάκτης:

Την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, ανακοίνωσε ο γνωστός δικηγόρος του Πύργου και άνθρωπος του πολιτισμού, ο Νίκο Λαϊνόπουλος αναφέροντας:
«Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας μου στον επαγγελματικό στίβο και συμμετοχής μου στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, αποφασίζω να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου, θέτοντας υποψηφιότητα για την θέση του περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη του Περιφερειάρχη Δυτική Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη Θα κάνω την δική μου προσπάθεια διατηρώντας πάντοτε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός αγώνα που στοχεύει στη πρόοδο και την ανάπτυξη, όπως αυτά έχουν ήδη προσδιοριστεί από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη μας κατά την προηγούμενη τετραετία.


Ευχαριστώ τον Νεκτάριο Φαρμάκη για το κάλεσμα για συμπόρευση και κοινό αγώνα στη συνέχιση του μεγάλου έργου που έχει ξεκινήσει για τη Δυτική Ελλάδα.»
Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!!

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκη έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

Παναγιώτης (Πάνος) Γκόλιας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) και Νίκος Λαϊνόπουλος (Π.Ε. Ηλείας). Μαζί μας για την επόμενη μέρα της Δυτικής Ελλάδας. Καλωσήρθατε και καλούς αγώνες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot