FOLLOW US: facebook twitter

Ο Νικόλας, μας χρειάζεται!

Ημερομηνία: 04-12-2023 | Συντάκτης:

Το ηλεκτρικό αμαξίδιο του χρειάζεται επισκευή μετά από τροχαίο ατύχημα και παραμένει εγκλωβισμένος στο σπίτι του

Γράφει η Κική Κολοβέρου

Ο Νικόλας Φραγκούλης, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για τους πιο γνωστούς και δραστήριους ανθρώπους με αναπηρία της πόλης του Πύργου και αυτό γιατί κυκλοφορεί ή καλύτερα … κυκλοφορούσε καθημερινά με το αμαξίδιο του, έπινε τον καφέ του στην κεντρική πλατεία, έκανε βόλτες, ψώνιζε, συνομιλούσε…

Εδώ και δυο μήνες όμως, ο Νικόλας είναι εγκλωβισμένος στο σπίτι του καθώς ένα τροχαίο ατύχημα που του συνέβη την προεκλογική περίοδο, στις 5 Οκτωβρίου, προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο ειδικό ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο του, το οποίο είχε αποκτήσει με την στήριξη της Μητρόπολης Ηλείας και του Δήμου Πύργου.

Η ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού που τον χτύπησε- ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά- αρνείται να πληρώσει για την επισκευή του αμαξιδίου και ο Νικόλας αδυνατεί οικονομικά να το αναλάβει. Το κόστος επισκευής ή στην χειρότερη περίπτωση, αγοράς νέου ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Ήδη, πολλοί έχουν δώσει από το υστέρημα τους χάρις την κινητοποίηση της προέδρου του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ “Ήλις” Αγαθής Ρηγοπούλου ωστόσο λείπει ακόμα ένα ποσό της τάξεως των 1.500 ευρώ.

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί, με ότι μπορούμε, ώστε να αποκτήσει ξανά το αμαξίδιο που χρειάζεται ο Νικόλας, ώστε να επιστρέψει στην καθημερινότητα του…

Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό:

Νικολάος Φραγκούλης του Παναγιώτη

Αριθμός λογαριασμού Alphabank

GR4301405600560002310011381


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot