FOLLOW US: facebook twitter

Ο νεότερος υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Καρχιμάκης στο Δήμαρχο Ήλιδας

Ημερομηνία: 03-06-2024 | Συντάκτης:

Επίσκεψη από το νεότερο υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Λευτέρη Καρχιμάκη δέχτηκε στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας Κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος και τα μέλη της Δημοτικής του αρχής που συμμετείχαν στη συνάντηση, ενημέρωσαν διεξοδικά τον κύριο Καρχιμάκη για τα όλα τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και γενικότερα ο Νομός Ηλείας.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας τόνισε την παντελή απουσία χρηματοδοτήσεων, την ώρα που οι αρμοδιότητες στους Δήμους αυξάνονται χωρίς όμως αυτές να συνοδεύονται από τα ανάλογα κονδύλια, με αποτέλεσμα η τοπική αυτοδιοίκηση να κινδυνεύει με οικονομικό μαρασμό.

Ειδικότερα για τον Δήμο Ήλιδας, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στα έργα υποδομής τα οποία βρίσκονται στις καλένδες, αφού οι χρηματοδοτήσεις είναι ανύπαρκτες. Έργα ζωτικής σημασίας όπως η σύνδεση της Αμαλιάδας με τον υπό κατασκευή οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος και η ανακατασκευή του Λαζαράκειου Δημαρχιακού Μεγάρου παραμένουν βαλτωμένα ελλείψει πόρων.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας στηλίτευσε, την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου, αλλά και του Πρωτοδικείου, που έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να στερούνται πολύτιμες υπηρεσίες, δυσκολεύοντας την καθημερινότητά τους.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής άκουσε με προσοχή την τοποθέτηση του Δημάρχου και τόνισε ότι κλειδί για την ανάπτυξη των Δήμων είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία θα πρέπει να κατανείμει τους πόρους στοχευμένα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν της, τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας ούτως ώστε η ανάπτυξη να είναι ισόρροπη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος