FOLLOW US: facebook twitter

Ο Μ. Χιώτης… ξόρκισε τον Εγκέλαδο!: Εξαιρετικό το μουσικό αφιέρωμα στον Πύργο από το μουσικό σύνολο The Circle Orchestra

Ημερομηνία: 30-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Στην κεντρική πλατεία του Πύργου έγινε τελικά για λόγους ασφαλείας και για να ξορκίσουμε τα… ρίχτερ με μουσική,  η συναυλία- αφιέρωμα στο Μανώλη Χιώτη από το εξαιρετικό μουσικό σύνολο The Circle Orchestra που συνδιοργάνωσαν η Collectiva Artenativa, με την Π. Ε Ηλείας και την στήριξη του δήμου Πύργου που παραχώρησε το χώρο.

Ο ανοιχτός χώρος θεωρήθηκε ως η καλύτερη επιλογή για την διοργάνωση της συναυλίας, ο κόσμος ενημερώθηκε μέσω fb κυρίως για την αλλαγή του χώρου και έγινε μια τιτάνια προσπάθεια για να στηθεί η σκηνή, τα ηχητικά και να τοποθετηθούν καρέκλες για να μπορεί να καθίσει άνετα ο κόσμος. Βεβαίως η βραδιά παρά την απρόσμενη εμφάνιση του Εγκέλαδου, ήταν υπέροχη, ο κόσμος κατέκλυσε το χώρο της συναυλίας και απόλαυσε τους μουσικούς και τραγουδιστές της  ορχήστρας  The Circle Orchestra που ερμήνευσαν πολλά τραγούδια του  αξεπέραστου δεξιοτέχνη του μποζουκιού Μανώλη Χιώτη, αρχικά από το πρώιμο έργο του και εν συνεχεία από όλη τη μουσική και καλλιτεχνική του διαδρομή και το εύρος του έργου του και την συνεργασία του με την Μαίρη Λίντα . Ακούστηκαν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια όπως το Τάκα τάκα τα πεταλάκια, Ηλιοβασιλέματα, απόψε φίλα με, Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω, Δεν θέλω πια να ξαναρθείς, πάρε το δάκρυ μου και δεκάδες άλλα τραγούδια σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που κράτησε το κέφι στα ύψη και όλος ο κόσμος πέρασε ένα υπέροχο βράδυ.  Βεβαίως καταχειροκροτήθηκαν όλα τα μέλη της μπάντα της οποίας μέλος είναι και Θάνος Μπούρης, γέννημα θρέμμα του Πύργου, όπου ένα μεγάλο μέρος του κοινού, φίλοι, παλιοί συμμαθητές και οικογένεια, βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Πύργου για να τον απολαύσουν.

Οι Τhe Circle Orchestra που είναι ένα πολυεθνικό μουσικό σχήμα ήταν οι:

Σωτήρης Λέτσιος: Κιθάρα / Φωνή

Ezgi Sevgi Can: Κλαρινέτο / Φωνή

Πάνος Δημάκης: Μπουζούκι / Φωνή

Shushan Kerovpyan: Κοντραμπάσο / Φωνή

Θάνος Μπούρης: Μπουζούκι / Φωνή

Ela Nuroglu: Κρουστά / Φωνή

Βανέσα Κουρτέση: Φωνή


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος