FOLLOW US: facebook twitter

Ο Λεωνίδας Σκαλτσάς νέο «όπλο» στο βαρύ οπλοστάσιο του Διονύση Μάλιαρη στη δημοτική παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84594″ img_size=”full”][vc_column_text]Νέα βόμβα πυροδότησε ο συνδυασμός του Διονύση Μάλιαρη! Υποψήφιος για την τοπική κοινότητα Ξενιές (Δημοτική Ενότητα Βουπρασίας), με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» του κ. Μάλιαρη, θα είναι ο Λεωνίδας Σκαλτσάς. Μία ακόμα κίνηση-ματ από τον υποψήφιο δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αφού μπαίνει στο οπλοστάσιο του συνδυασμού ένα πολύ δυνατό όπλο που θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ήδη μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη δυναμική του.

Ο κ. Σκαλτσάς χαίρει εκτίμησης στην περιοχή, είναι πρόσωπο γενικής αποδοχής και αναμένεται ν’ αποτελέσει σημείο αναφοράς για την «Δύναμη Ευθύνης» στην Βουπρασία.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες, έσκασε κι άλλη βόμβα, με την αναγγελία της προσχώρησης της Χρύσας (Χρυσάνθης) Θεοδωροπούλου-Κωστίκα στον Συνδυασμό «Δύναμη ευθύνης» του Διονύση Μάλιαρη.

Και αυτό, γιατί πρόκειται για ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην περιοχή Βουπρασίας-Καλυβάκια, που διαθέτει μεγάλη διείσδυση και ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία, ως αυτοδημιούργητη και επιτυχημένη επιχειρηματίας, με μεγάλη οικογενειακή παράδοση και αναφορά.

Μάλιστα, η κα Θεοδωροπούλου-Κωστίκα αποτελούσε το τελευταίο διάστημα διακαή πολιτικό πόθο και για ακόμη τρεις Παρατάξεις του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οι οποίες προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την εντάξουν στη δύναμή τους.

Και τώρα έρχεται και η προσχώρηση του Λεωνίδα Σκαλτσά για να απογειώσει κι άλλο τη δυναμική του συνδυασμού και κατ’ επέκταση του κ. Μάλιαρη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot