FOLLOW US: facebook twitter

Ο Κατρούγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία: 25-05-2023 | Συντάκτης:

Ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια τι συνέβη στις εκλογές και είδαμε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα με μία τόσο ισχυρή και, δίχως αντίπαλο, Δεξιά.

Ακόμα και οι δημοσκόποι ψάχνουν να βρουν τα αίτια. Συμφωνούν ωστόσο όλοι τους ότι τα πράγματα κρίθηκαν τις 2-3 τελευταίες ημέρες. Τότε αποφάσισαν οι πολλοί, πάρα πολλοί, αναποφάσιστοι, τι θα ψηφίσουν. Και ψήφισαν όλοι τους Νέα Δημοκρατία.

Γιατί; Η Νέα Δημοκρατία ήταν μπροστά όντως, «έχουμε διαφορά κλειδωμένη στο 5%» έλεγε ο Θοδωρής Λιβάνιος, την Δευτέρα προ εκλογών.

Ο Κατρούγκαλος έκανε τις δηλώσεις του την Τετάρτη το βράδυ στο BlueSky, στην εκπομπή του Σωτήρη Ξενάκη. Το πανηγύρι ξεκίνησε από την Πέμπτη το πρωί και όσο περνούσε η ώρα φούντωνε. Η Νέα Δημοκρατία και τα φιλικά της ΜΜΕ βρήκαν, εντελώς αναπάντεχα, την καλύτερη ευκαιρία για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα μόλις ένα τριήμερο πριν τις εκλογές!

Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε τον Κατρούγκαλο από τη μέση την Πέμπτη, λίγο μετά τις 3-4 το μεσημέρι. Παρασκευή μεσημέρι,  δημοσκόποι έλεγαν ότι παρατηρείται μία σαφής στροφή στους αναποφάσιστους προς τη Νέα Δημοκρατία. «Έχει κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση Κατρούγκαλου, μένει να δούμε πόση θα είναι αυτή», σημείωναν. Στη Νέα Δημοκρατία το έβλεπαν και έτριβαν τα χέρια τους…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος